Prințul Philip al Marii Britanii a fost externat din spital

24 decembrie 2019, 20:56

Prințul Philip, în vîrstă de 98 de ani, a părăsit spitalul londonez în care a fost internat cîteva zile pentru un control medical. A dat mâna cu o asistență și s-a urcat în mașină.

Prințul Charles a dat asigurări că tatăl său este bine. Nu s-au făcut precizări clare despre natura problemelor de sănătate ale prințului Philip.

Știm că s-a alăturat familiei regale britanice pentru reuniunea tradițională, din această perioadă, la reședința din nordul Angliei.

Mesajul de Crăciun al reginei Elisabeta a II a fost înregistrat la castelul Windsor.

Suverana, în vârstă de 93 de ani, a purtat o rochie din cașmir, accesorizată cu o broșă cu safire și diamante, purtată pentru prima dată de regina Victoria, în 1840.

Cîteva fragmente din discurs au apărut în presă. Apelul reginei la reconciliere națională vine într-o perioadă în care numele fiului ei Andrew a apărut într-un scandal, iar prințul Harry, nepotul său, s-a arătat nemulțumit față de presiunea mediatică.

În plus, Regatul Unit se pregătește de un moment istoric – Brexitul, pe 31 ianuarie, după 3 ani și jumătate de haos politic.

Și dinamicul premier Johnson a avut un mesaj de Crăciun în stilul specific.

„Salut oameni buni. Sunt Boris Johnson şi vreau să vă urez un mic Crăciun fericit. Încercaţi să nu aveţi dispute cu socrii sau cu oricine altcineva. Şi oricine eşti, oriunde te-ai află şi oricum ai celebra, să ai un Crăciun fericit. O să vă revăd pe toţi în Noul An”, a transmis Boris Johnson, premierul Marii Britanii.

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite