Prințul Louis a făcut deliciul publicului și al presei la Jubileul Reginei

3 iunie 2022, 14:10

Prințul Louis a salutat mulțimea, a scos limba, și-a pus mâinile la urechi, deranjat de zgomotului făcut de motoarele avioanelor și a ezitat să îți arate plictiseala ascunzându-și fața în palme.

Mama sa, Kate, s-a văzut nevoită să îi atragă atenția de mai multe ori, însă nu a avut succes, pentru că prințul Louis a rămas la fel de dezinvolt.

Adorabilul fiu al al ducelui și ducesei de Cambridge a purtat un costum de marinar alb, identic cu cel purtat de  prințul William la vârstă de doi ani la același eveniment din 1985.

(w500) Printul Wi

Unii observatori regali au sugerat că ar putea fi chiar același costum, păstrat perfect timp de aproape 40 de ani. Familia regală este cunoscută pentru dragostea pentru reciclare și predarea hainelor.

(w500) Prințul L

Prințul George, în vârstă de opt ani, viitorul rege, a purtat un costum bleumarin elegant, cu cămașă și cravată albastră.

Prințesa Charlotte a fost îmbrăcată într-o rochie albastră cu talie înaltă și mâneci vaporoase și avea o fundă asortată în păr. Culoarea florii de Nu-mă-uita a fost o alegere deliberată. Atât străbunica ei, regina, cât și ducesa de Cornwall au purtat nuanțe similare.

(w500) Kate Middl

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă