Prințul Harry și soția sa, Meghan, au fost implicați într-un accident cu mai multe coliziuni de mașini, după ce au fost urmăriți de paparazzi

17 mai 2023, 17:44

Momentul în care Harry, soția sa Meghan și mama acesteia, Doria, au părăsit teatrul Ziegfeld din New York, a fost înregistrat. Au fost salutați de fani, după care a început nebunia. Mașina lor a fost urmărită de alte autoturisme ale fotoreporterilor, prin tot orașul.

Un purtător de cuvânt al prințului a spus că mașana în care acesta se afla a fost urmărită timp de două ore prin Manhattan. Fotoreporterii ar fi trecut pe culoarea roșie a semafoarelor și chiar ar fi intrat pe trotuare pentru a prinde cadre cât mai bune. Polițiștii ar fi intervenit de mai multe ori, pentru a-i opri pe paparazzi, și chiar și-au pus viețile în pericol.

Primarul orașului New York a spus că a fost informat despre incident și a atras atenția că mama prințului Harry, Diana, a murit în condiții similare, după ce mașina în care se afla a fost urmărită de paparazzi, la Paris.

Eric Adams, primarul orașului New York: Potrivit raportului primit, doi dintre ofiţerii nostril ar fi putut fi răniţi. Oraşul New York este diferit de alte oraşe mici de oriunde. Nu ar trebui să circuli cu viteză nicăieri, dar acesta este un oraş dens populat. Şi, cred că noi toţi, nu cred că sunt mulţi care nu îşi amintesc, ştim cum a murit mama lui.

Însă, un purtător de cuvânt al Poliției din New York a precizat că nu poate confirma nici un fel de informație legată de acest incident.

–––––––––––––––––––––––––––

Incidentul a avut loc marți seară, la New York, când mașina în care se aflau Harry, soția sa, Meghan, și mama acesteia, Doria Ragland, a fost urmărită de paparazzi.

A avut loc o cursă de aproape două ore, care era să se încheie cu o catastrofă, au precizat reprezentanții prințului.

Mai multe automobile s-au ciocnit între ele în timpul acestei incident, între care și două mașini ale poliției din New York, dar au fost afectați și pietonii aflați pe trotuar.

Harry și soția sa au fost la o decernare de premii la New York. Ceremonia de premiere – „Premiile Ms Foundation Women of Vision”- a fost prima apariție publică a cuplului de la Încoronarea Regelui Charles, la începutul acestei luni.

Mama Prințului Harry, prințesa Diana, a murit în 1997, la Paris, într-un accident de automobil care a avut loc în timp ce mașina în care se afla era urmărită de fotografi.

Într-un interviu acordat BBC pentru documentarul „Diana, 7 zile”, Prințul Harry s-a referit la paparazzi ca la „o haită de câini” care și-a urmărit constant mama. „De fiecare dată când ieșea, era o mulțime de oameni care o așteptau”, a spus el. „Vreau să spun –  o haită de câini au urmărit-o, au hărțuit-o, au strigat-o pe nume, au scuipat la ea, încercând să obțină o reacție, să obțină acea fotografie cu ea”. La începutul acestei săptămâni, un avocat care îl reprezintă pe Prințul Harry a cerut unui tribunal din Londra să conteste o decizie guvernamentală care i-a refuzat posibilitatea de a plăti pentru protecția poliției în timp ce se afla în Regatul Unit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite