Prințul Harry și soția sa, Meghan, au anunțat nașterea celui de-al doilea copil. Fetița se va numi Lilibet „Lili” Diana

6 iunie 2021, 19:40

Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine, au anunțat ducii de Sussex.

Harry și Meghan  au explicat în comunicat  că Lilibet vine de la numele de alint al Reginei Elisabeta, iar Diana a fost ales pentru a onora memoria Prințesei de Wales.

Într-un mesaj de mulțumire postat pe site-ul Archewell, ducii de Sussex au anunțat: „Pe 4 iunie am fost binecuvântați cu sosirea fiicei noastre, Lili”.

„Este mai mult decât ne-am fi putut imagina și suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul din această perioadă foarte specială pentru familia noastră” – se mai arată în mesaj.

Este al doilea copil al ducilor de Sussex, care mai au un băiețel de doi ani, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Fetița este al 11-lea strănepot al Reginei Elisabeta și a opta în linia succesiunii la tron.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat anul trecut la îndatoririle regale și trăiesc acum în California. Fetița lor născută acolo va fi automat și cetățean american.

Regina Elisabeta a II-a şi membrii familiei regale sunt „încântaţi” de naşterea fetiţei prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan Markle anunţată duminică, a declarat Palatul Buckingham.

Suverana, fiul său, prinţul Charles, şi soţia sa Camilla, precum şi prinţul William şi soţia sa Kate „au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii unei fetiţe pentru ducele şi ducesa de Sussex”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham.

Premierul britanic Boris Johnson i-a felicitat şi el pe prinţul Harry şi pe soţia sa Meghan Markle pentru naşterea fetiţei lor Lilibet.

„Felicitările mele ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor”, a postat pe Twitter şeful guvernului conservator.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite