Prințul Louis, fotografii omagiu pentru cei care luptă cu epidemia de coronavirus, la a doua sa aniversare

Prințul Louis
Prințul Louis
23 aprilie 2020, 12:17

Louis a fost fotografiat de Ducesa de Cambridge, Kate, la locuința din Norfolk, luna aceasta.

Micul prinț împlinește astăzi 2 ani, iar „fructele muncii sale”, după cum au fost numite de presa britanică, au fost surprinse în fotografiile date publicității astăzi pentru a marca evenimentul.

Ducele și Ducesa au publicat și o fotografie informală, denumită „Instagram vs. Realitate”, din care reiese că postura oficială a fost abandonată repede de Prințul Louis. Culorile de pe mâini au ajuns dintr-o mișcare și pe fața micuțului.

Ducesa de Cambridge, Kate, este fotograf amator și patron al Societății Regale de Fotografie. Ea obișnuiește să le facă fotografii copiilor cu prilejul aniversărilor și să mulțumească publicului pentru urările adresate.

Lucrările lui Louis fac cel mai probabil parte din seria de lecții inițiate acasă de Ducesa de Cambridge, care a recunoscut că nu a oprit procesul de predare nici măcar în timpul sărbătorilor de Paști.

Într-un interviu recent, ea a recunoscut că lecțiile făcute acasă sunt o provocare și a rugat presa să nu le spună copiilor că au continuat cu temele și în perioada Paștelui.

De asemenea, Ducesa de Cambridge a dezvăluit că le-a explicat copiilor ce este coronavirusul și ce înseamnă perioada pe care o traversează întreaga lume.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite