Prințul Louis, al treilea copil al ducelui și ducesei de Cambridge, a purtat la botez o ținută crem din dantelă și satin

9 iulie 2018, 08:28

Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie și a fost botezat la capela regală din palatul Saint James din Londra, într-o ceremonie privată care a durat puțin peste o jumătate de oră. A fost prima dată când bebelușul a fost văzut în public de la naștere, așa că totul a fost stabilit în cel mai mic detaliu.

Micuțul Louis a purtat la botez o ținută crem din dantelă și satin.

Dacă mama lor, Kate, este adepta brandurilor britanice, copiii sunt îmbrăcați de la case de moda spaniole. Motivul este unul inedit: bona copiilor, Maria Teresa, este din Spania și alege majoritatea hăinuțelor de la branduri renumite pentru calitatea și tradiția lor.

Pentru casele de modă alese înseamnă o explozie a produselor pentru copii și afaceri înfloritoare. La câteva ore de la naștere, printul Louis a fost fotografiat cu o boneta tricotată, împrumutată de la sora sa, prințesa Charlotte.

Prințul Louis este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Mai mulți experți în probleme regale cred că efectul Kate în modă a fost moștenit și de cei mici, care influențează vânzările de la prima apariție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite