EXCLUSIVITATE

Prințul Harry s-a întâlnit cu militarii români care participă la jocurile Invictus

Vizită surpriză la antrenamentul militarilor români care participă, în premieră, la Jocurile Invictus, din Canada. Prinţul Harry, cel care a înfiinţat competiţia, le-a fost alături, a vorbit cu fiecare şi i-a încurajat. Iar românii i-au mulţumit pentru fondurile primite de la tatăl său, Prinţul Charles, cu ajutorul cărora au cumpărat o parte din echipamentele necesare.

23 Septembrie 2017, 11:57 (actualizat 31 Octombrie 2017, 18:02) Știrile TVR |
Jocurile Invictus, în exclusivitate la TVR
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:
 |  GALERIE FOTO

Echipa România, care participă în premieră la jocurile paralimpice Invictus, a ajuns în Canada cu un avion militar. Militarii noştri se bucură şi de sprijinul Prinţului Charles, care a donat suma necesară achiziţionării unei proteze pentru sprint şi a două biciclete speciale.

(w500) Prințul H

Echipa României este formată din 15 militari răniţi în Irak şi Afganistan.

Militarii vor concura la șase discipline sportive individuale - tir cu arcul, atletism, canotaj în sală la simulator, haltere, ciclism şi înot. La acestea se adaugă, ca sport de echipă, volei din poziţia şezând. Sportivii s-au antrenat patru luni pentru acest concurs.

(w500) Prințul H

"Invictus Games" este un evenimentul sportiv internaţional dedicat în exclusivitate militarilor invalizi sau răniţi in misiuni în teatrele de operaţii sau la acţiuni militare interne. Participa 550 de competitori din 17 ţări participante.

(w500) Prințul H

De-a lungul celor opt zile, Televizunea Română va difuza, în exclusivitate, imagini de la eveniment, prin trimişii speciali în Canada - corespondentul Alina Grigore şi directorul de imagine Silviu Andrei.

(w500) Prințul H

(w500) Prințul H

(w500) Prințul H

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 23°C 21°C
IASI 24°C 18°C
CLUJ 14°C 14°C
CONSTANTA 13°C 17°C
CRAIOVA 20°C 19°C
BRASOV 20°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI