Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre relația lor la BBC, la scurt timp după anunțul logodnei

27 noiembrie 2017, 20:44

Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu din 2016. Au apărut pentru prima oară împreună în public în septembrie, dar despre relaţia lor scriau demult tabloidele.

– Cum v-aţi întâlnit?

– Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună. Nu-i vom dezvălui identitatea. Dar prin ea ne-am cunoscut. După două zile, ne-am reîntâlnit la Londra, în iulie. Ne-am revăzut după 3-4 săptămâni când am reuşit s-o conving să mearga cu mine în Botswana. Acolo ne-am apropiat, am stat împreună cinci zile. A fost fantastic!

Harry, în vârstă de 33 de ani, în prezent al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, și Markle, în vârstă de 36 de ani, cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din serialul „Suits”, s-au logodit la începutul acestei luni.

(w500) Prințul H

Meghan Markle va fi a doua femeie divorțată americană care va intra în familia regală britanică, după Wallis Simpson, pentru care regele Edward al VIII-a trebuit să abdice în 1936.

Vestea căsătoriei prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle, anunțată luni de tatăl acestuia, prințul Charles, pentru primăvara lui 2018, a provocat reacții entuziaste.

„Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de cuplu și le doresc toată fericirea”, a transmis  Palatul Buckingham.

”Suntem foarte încântați de Harry și Meghan. A fost minunat să o cunoaștem pe Meghan și să vedem cât de fericiți sunt împreună ea și Harry”, au afirmat, la rândul lor, ducele și ducesa din Cambridge, William și Kate, într-un mesaj pe Twitter.

Părinții actriței, Thomas Markle și Doria Ragland s-au declarat ”incredibil de fericiți pentru Meghan și Harry”. ”Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană bună și iubitoare. Să vedem uniunea ei cu Harry, cu care împărtășește aceleași calități, este o sursă de mare bucurie pentru noi, ca părinți”.”Îi dorim o viață fericită și suntem foarte entuziasmați pentru viitorul lor împreună”, au spus ei într-un comunicat difuzat de Clarence House.

Șefa guvernului Theresa May a transmis ”cele mai calde felicitări prințului Harry și lui Meghan Markle pentru logodna lor”. Acesta este un moment de sărbătoare pentru doi oameni îndrăgostiți și, în numele meu, al Guvernului și al țării, le doresc multă fericire în viitor”, a transmis primul ministru pe Twitter.

Și fostul premier britanic David Cameron a transmis ”felicitări pentru prințul Harry și Meghan Markle”, cărora le-a urat ”viață lungă și fericită împreună”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite