Prințul George al Marii Britanii împlinește 5 ani. Casa Regală a dat publicității o nouă fotografie oficială

22 iulie 2018, 11:34

Fotografia cu micul prinț a fost făcută în grădina Clarence House, pe 9 iulie, după botezul prințul Louis, al treila copul al ducilor de Cambridge.

Casa regală Britanică a postat fotografia pe rețelele de socializare, însoțită de mesajul: „Ducele și Ducesa de  Cambridge sunt încântați să prezinte fotografia Prințului George pentru a marca a cincea aniversare a Alteței Sale Regale. Fotografia a fost făcută în grădina  Clarence House de către Matt Porteous, imediat după ceremonia de botez a Prințului Louis, luni, 9 iulie.”

Conform informaţiilor apărute în presă, George şi-ar petrece ziua de naştere în Caraibe, unde părinţii săi, William şi Kate, i-ar fi dus pe cei mici într-o vacanţă pe insula exclusivistă Mustique.

Prințul George Alexander Louis de Cambridge, născut la 22 iulie 2013 în spitalul St. Mary’s din Londra, este primul copil al lui William, fiul cel mare al prințului Charles, și al soției sale, ducesa de Cambridge. Micuțul şi-a făcut prima apariţie publică la doar o zi după naştere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale.

(w460) BebeluÅŸul

George are o soră mai mică, Charlotte, de 3 ani, și un frate născut anul acesta, Louis, de 3 luni.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a, George va fi cel de-al 43-lea monarh în linia succesorală începută de William Cuceritorul. Este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul și  după tatăl său.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite