Prințul Charles îşi continuă vizita în România. Moștenitorul Coroanei Britanice a ajuns la reședința sa din Valea Zălanului

26 mai 2022, 12:50

Casa prințului este deschisă turiștilor atunci când acesta nu este în România. Locuitorii din sat au venit curioși să il întâmpine, mai ales că acesta nu a mai fost în țara noastră în ultimii ani, de când a izbucnit pandemia.

Dimineață, în jurul orei 9:30, Prințul Charles a ieșit la plimbare în pădurea din spatele casei. Se bucură de liniștea naturii împreună cu mai mulți invitați din țară și de peste hotare.

ASR Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice: Este minunat, mulţumesc mult! Mi-a lipsit în toţi aceşti 3 ani. Este o călătorie grozavă!

Chiar dacă proprietatea prințului aduce mulți turiști în zonă pentru a vedea această proprietate, localnicii din Valea Zălanului spun că nu resimt o îmbunătățire a vieții lor. Cel mai mult și-ar fi dorit să se asfalteze drumul, care acum este acoperit de pietriș.

Prințul Charles mai are o proprietate în România, în satul Viscri din județul Brașov, unde este așteptat să ajungă în zilele următoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite