Prințese pentru o zi. Creatoarea Reem Acra a fost inspirată de nunta Prințului Harry

16 aprilie 2018, 23:54

E forfotă mare în culisele podiumului amenajat în faimoasa clădire a bibliotecii publice din New York. Reem Acra își prezintă colecția de rochii de mireasă. Toate tinerele visează la acest moment unic din viața lor, așa că Reem s-a gândit să facă din ele prințese.

REEM ACRA: „Rochia aceasta are diferite broderii. Au venit din locuri diferite ale lumii şi s-au regăsit pe această rochie. Mai multe mâini au pus totul laolaltă. Pentru mine e ca şi când ai pune toată lumea laolaltă atunci când combini lucruri făcute în Europa sau aici, în America”.

Colecţia lui Reem Acra se apropie de ce va purta Megan în drumul său spre altar, dar nu ea va fi creatoarea rochiei. Casa regală l-a contactat pe designerul israelian Inbal Dror. Nimeni nu are nici cea mai vagă idee cum va arăta rochia. E cert doar că va fi o rochie lungă care va acoperi o mare parte din corp, conservatoare cu accente de modernitate, ca și cele purtate de Lady Diana sau Kate Middleton, actuala ducesa de Cambridge.

O asemenea rochie poate costa și o jumătate de milion de euro. Kate Middleton la nunta cu Prințul William a purtat o rochie creată de Alexander McQueen, despre care se spune că a costat 500.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite