Primul weekend de iulie pe litoral. Mulți turiști au achitat cazarea cu tichetele de vacanță din anii trecuți

1 iulie 2022, 22:07

În prima zi a lunii iulie, mii de turiști s-au relaxat pe plaje, la malul Mării Negre. Mulți și-au cumpărat sejururi în această perioadă pentru că au putut folosi tichetele de vacanță din anii trecuți. Dar și pentru că au aflat că vremea va fi perfectă.

Toate plajele au fost puse la punct pentru a face față valului de turiști. Și sunt organizate evenimente și ziua, și noaptea. Inclusiv pentru copii.

În aceste zile, zeci de mii de turiști sunt așteptați în toate stațiunile de pe litoral. Foarte probabil vor fi luate cu asalt inclusiv plajele lărgite mai ales că acum se poate sta pe șezlong și aproape de valuri.

Și autoritățile au luat măsuri speciale pentru sezonul estival.

În Constanța sunt deja detașați 550 de pompieri din 23 de județe pentru care au fost înființate și 25 de puncte de lucru temporare.

Aproape 500 de polițiști din alte județe vor lucra în Constanța, unde s-a deschis și un centru operațional modern, de unde litoralul este supraveghiat cu ajutorul unor camere video.

Pe 36 de monitoare sunt redate imagini surprinse de camere fixe, de camere din elicoptere, dar și de camere aflate pe autospecialele Poliției.

De săptămâna viitoare, numărul turiștilor de la mare va crește și mai mult. Mai ales că se deschide și festivalul Neversea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite