Primul Târg de Crăciun pentru Copii, online, își deschide porțile virtuale

Târg de Crăciun
Târg de Crăciun
6 noiembrie 2020, 17:31

A cincea ediție a Târgului „Poveste de Crăciun” începe în 20 noiembrie.

Opera Comică pentru Copii organizează și în acest an târgul cu zeci de activități specifice, de la muzică clasică și colindători, la ateliere de creație, derdeluș, patinoar și chiar bătaie cu bulgări. Anul acesta, atmosfera de sărbătoare se mută în mediul online și reușește astfel să ajungă în toată țara.

„În fiecare an, în preajma sărbătorilor, auzim des îndemnul de a fi mai buni, mai generoși, mai atenți cu cei din jurul nostru și, dacă-mi este îngăduit, prezenți în viețile celor care contează pentru noi. În ceea ce privește echipa Operei Comice pentru Copii, prezența noastră a fost neîntreruptă în viața celor care contează pentru noi, adică a spectatorilor noștri de pretutindeni, indiferent de situație. Ne pregătim de o nouă etapă în care bucuria va fi la ea acasă. În luna martie am adus spectacolul la tine acasă, prin aplicația Opera Copiilor, astăzi venim cu Târgul , în casele fanilor noștri. V-am pregătit o sumedenie de surprize la primul Târg de Crăciun Online pentru Copii din lume și vă îndemn, desigur, să fiți alături de cei dragi și de Opera Comică pentru Copii”, a declarat Felicia Filip, director general al instituției.

Dintre cele mai iubite activități online se anunță atelierele de creație live, la care cei mici vor realiza diverse decorațiuni cu ajutorul spiridușilor pricepuți, dar și patinoarul, derdelușul, bulgăreala sau întâlnirea cu Moș Crăciun, care abia așteaptă să vorbească în direct cu cei mai cuminți copii.

Nu vor lipsi spectacolele Operei Comice pentru Copii, „Spărgătorul de Nuci” fiind doar cel mai așteptat dintre ele. Iar pentru a crea adevărata atmosferă magică de sărbători, cete de colindători vor ajunge live în casele tuturor.

 

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite