Primul român condamnat pentru determinarea sinuciderii | Judecătorii i-au scăzut pedeapsa cu aproape 10 ani. Soția și-a pus capăt zilelor de față cu cei patru copii minori

22 decembrie 2022, 12:20

În ciuda infracţiunilor de o duritate rară, judecătorii n-au fost prea impresionaţi de drama prin care trecuse femeia alături de soţul agresiv, astfel că au decis să scadă pedeapsa de la fond cu aproape 10 ani! Tribunalul Bihor îl condamnase în primă fază pe bărbat la peste 15 ani de închisoare.

Pentru infracţiunea de violenţă în familie, judecătorii au ajuns la concluzia că un an şi șase luni de închisoare sunt suficienţi pentru bătăile repetate la care a fost supusă femeia timp de peste patru ani.

Magistraţii nu au fost înduplecaţi nici de declaraţiile celor trei copii minori ai cuplului care au povestit clipele de groază la care au asistat în familie. Judecătorii au fost chiar de acord cu bărbatul, arătând că acesta avea dreptate când îi punea la muncă, în caz contrar micuţii şi-ar fi pierdut timpul pe internet!

Jurnalista TVR Lili Năstase a povestit detalii despre acest caz: “Femeia și-a pus capăt zilelor în fața celor patru copii minori pe care îi aveau – trei ai cuplului și unul doar al ei, dintr-o căsătorie anterioară. Timp de patru ani, din 2017, bărbatul a bănuit că soția sa are o altă relație. Din acel moment, i-a interzis să mai meargă la serviciu și au început zilele de coșmar. Conform declarațiilor vecinilor și copiilor, femeia era bătută în mod frecvent. Instanța a ajuns la concluzia că muncile la care au fost trimiși copiii – pentru că nu au fost trimiși la muncă în afară, erau în interiorul gospodăriei – și chiar acele scene groaznice nu i-au afectat, deoarece și-au văzut în continuare de școală și nu  au fost opriți nicio clipă dina ctul educațional. Copiii aveau rezultate excepționale la școală”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite