Primul Revelion fără restricții, dar cu spectacole impresionante de lumină, culoare și muzică. La Londra a răsunat vocea Reginei Elisabeta a-II-a. Moscova a întâmpinat noul an cu o apăsătoare austeritate

1 ianuarie 2023, 10:43

Focurile de artificii au revenit pe Champs Elysee pentru prima oară după 2019. Au ieșit în stradă un milion de oameni, pentru a întâmpina 2023 și pentru a se bucura de spectacolul de artificii. Nu doar francezi, ci și turiști străini, inclusiv români.

„E prima dată când sărbătoresc Revelionul în străinătate și îmi place. Sunt din România, din Alba Iulia. E prima mea vizită la Paris. Focurile de artificii au fost impresionante, foarte frumoase” a spus un tănăr din România care a petrecut trecerea dintre ani la Paris.

Cea mai mare petrecere de stradă din Europa a fost la Londra, cel puțin așa afirmă primarul metropolei. Uriașul spectacol de sunet și lumina a inclus focuri de artificii în culorile drapelului ucrainean și mesaje de susținere pentru populația ucraineană.

A răsunat și vocea reginei Elisabeta a II-a, de la care Regatul și a luat adio în septembrie.

Artificiile au conturat și chipul regelui Charles al III lea, în timp ce se auzeau cuvintele suveranului despre nevoia de a proteja planetă.

TIMES SQUARE, NEÎNCĂPĂTOARE LA PRIMUL REVELION FĂRĂ RESTRICȚII

Primul revelion fără restricții și la New York. Celebra Times Square locul devenit emblematic pentru întâmpinarea anului nou peste ocean, a fost neîncăpătoare.

La Moscova, Revelionul a fost fără focuri de artificii. Primăria capitalei ruse a stabilit că, din precauție față de răspândirea de COVID, marea petrecere de Revelion din stradă nu are mai avea loc. Oamenii au ieșit totuși la plimbare în centrul Moscovei și au spuneau că se poate Revelion și fără artificii.

ÎN POFIDA VALULUI DE INFECTĂRI, CHINEZII AU IEȘIT ÎN STRĂDĂ

În China, în pofida exploziei de cazuri COVID, 2023 a fost întâmpinat în stradă, inclusiv la Wuhan, orașul de unde a pornit pandemia.

SPECTACOL IMPRESIONANT DE SUNET ȘI LUMINĂ ÎN DUBAI

Ca la fiecare Revelion, cea mai înalta clădire din lume, Burj Kalifa din Dubai, a fost scena unui imens și foarte costisistor joc de artificii și de efecte audiovizuale.

COPACABANA, REVELION PE PLAJĂ CU SUTE DE MII DE OAMENI

Pe faimoasa plajă copacabana din Rio de Janeiro a fost mai aglomerată ca niciodată în ultimii 3 ani. Au ieșit sute de mii de oameni să întâmpine 2023 pe plajă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite