Primul proiect al Ducesei de Sussex: O carte de bucate, pentru victimele unui incendiu

19 septembrie 2018, 21:58

Vara trecută, 73 de oameni au murit și 200 au fost răniți în urma incendiului care a devastat un bloc turn din vestul Londrei. Sute de familii au fost afectate. La scurt timp, în bucătăria unui centru cultural, mai multe femei au început să se adune săptămânal, să gătească pentru familiile lor și pentru vecini. În ianuarie au fost vizitate pentru prima oară de Meghan Markle. De atunci, viitoarea Ducesă de Sussex a mers de mai multe ori să gătească și să petreacă timp cu femeile.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle: „Am simţit imediat o conexiune cu această bucătărie comunitară. La fel ca aceste femei, sunt pasionată de mâncare şi gătit, ca forme de a întări o comunitate”.

„M-a întrebat de câte ori pe săptămână facem asta. I-am spus că de două ori. Şi imediat m-a întrebat, de ce nu 7 zile? Din cauza banilor, am răspuns. Atunci, mi-a spus, hai să facem o carte de bucate”.

Așa s-a născut cartea „Împreună: Rețete din comunitatea noastră”. 50 de femei din vestul Londrei au contribuit la această carte pentru care Ducesa de Sussex a semnat prefața.

„Sunt foarte emoţionată că reţetele mele vor ajunge acum în toată lumea. Iar unele dintre ele sunt ştiute doar de familia mea”.

Banii obținuți din vânzarea cărții vor fi folosiți pentru a întreține această bucătărie comunitară și se speră chiar să o poată face operațională 7 zile pe săptămână. Fanii Ducesei, inclusiv prietenele sale bune – sportiva Serena Williams și actrița Priyanka Chopra – au reacționat imediat la aceste vești, iar cartea de rețete este deja pe primul loc în topul comenzilor pe Amazon.

„Împreună: Rețete din comunitatea noastră” intră în librării la sfârșitul acestei săptămâni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite