Primul mare festival din România, amânat de coronavirus. Diskoteka Festival se mută în septembrie

Primul mare festival din România amânat de coronavirus
Primul mare festival din România amânat de coronavirus
11 martie 2020, 13:18

Decizia organizatorilor vine ca urmare a interzicerii oricăror activități care presupune participarea unui număr mai mare de 1000 de persoane.

„Analizând criza la nivel european și mondial generată de virusul COVID-19 (Coronavirus) dorind să venim în întâmpinarea măsurilor de prevenire și transmitere ale acestui virus și având în vedere măsura excepțională, fără precedent, de interzicere a oricăror activități care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane adoptată de Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă prin Hotărârea nr.6 din 06.03.2020, cu parere de rău ne vedem nevoiți să vă anunțăm că cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii retro, DISKOteka Festival, se amana pentru perioada 18-20 septembrie 2020”, au transmis organizatorii festivalului.

Cei care și-au făcut deja abonamente pot răsufla ușurați, chiar dacă vor trebui să mai aștepte alte patru luni până să își poată vedea preferații la Timișoara. Cele 18.426 de abonamente vândute vor rămâne valabile pentru luna septembrie. Organizatorii speră ca schimbarea datei nu va atrage cu sine și schimbări ale line-up-ului.

DJ BoBo a spus confirmat că va veni la Timișoara și în luna septembrie, iar organizatorii promit că artiștii cu alte angajamente pentru noua perioadă de desfășurare a festivalului, dacă va fi cazul, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă