Primul eveniment din România organizat pentru celebrarea relației tată-fiică și pentru sprijinirea accesului copiilor la educație prin artă

Daddy Daughter Charity Ball este primul eveniment organizat în România pentru celebrarea relației tată-fiică. Balul, care se anunță a fi unul magic, va avea loc pe 13 aprilie în București, la Palatul Cesianu-Racoviță (sediul Artmark). Evenimentul are o importantă componentă caritabilă: suma strânsă va fi direcționată pentru a asigura accesul a mii de copii la educație prin artă. Biletele au fost puse în vânzare.

25 Martie 2019, 11:01 (actualizat 25 Martie 2019, 11:06) Știrile TVR |
Eveniment organizat pentru celebrarea relației tată-fiică

Tatăl este primul și cel mai semnificativ exemplu de bărbat din viața fiicei sale, lucru care atrage după sine o responsabilitate uriașă. Pentru a sublinia importanța acestei legături, va fi organizat primul bal dedicat exclusiv lor.

Astfel, pe 13 aprilie, la Palatul Cesianu-Racoviță (sediul Artmark) din Capitală, va fi sărbătorită relația specială dintre tați și fiice, scopul evenimentului fiind unul caritabil: toate fondurile strânse din vânzarea biletelor și sponsorizări vor fi donate pentru programul educațional Art Safari Kids, care facilitatează accesul a mii de copii la ateliere creative și expoziții de artă.

”Invităm tații din România să ni se alăture pentru a sărbători împreună cu fiicele lor magia relației dintre ei, în cadrul primului bal cu această tematică organizat vreodată în țara noastră. Pe lângă faptul că ne dorim să celebrăm această relație unică, cu ajutorul banilor strânși din vânzarea biletelor vom facilita accesul a mii de copii, la educație prin artă. Într-o lume din ce în ce mai superficială, trebuie să facem eforturi pentru a-i aduce pe cei mici aproape de pasiunea pentru frumos, pentru artă și cultură. Această latură trebuie deprinsă de la vârste fragede, tocmai de aceea am ales să susținem pogramul Art Safari Kids – cauza evenimentului nostru, eveniment pe care ne dorim să îl transformăm într-o tradiție, așa cum este deja în alte țări”, a declarat Valentin Văcăruș, unul dintre organizatorii Daddy Daughter Charity Ball.

Programul educațional Art Safari Kids, din cadrul Pavilionului de Artă București - Art Safari, este organizat din anul 2015, iar în 2018 a ajuns la 3.000 de participanți. Pot participa copiii cu vârste între 3 și 12 ani, din școli și grădinițe (publice sau private), orfelinate sau centre de îngrijire zilnică.

Din banii strânși la Daddy Daughter Charity Ball se vor acoperi costurile pentru accesul micuților la atelierele și expozițiile Art Safari Kids, dar și costurile privind materialele necesare.

“În cadrul programului Art Safari kids descoperim permanent copii talentați! Îi împrietenim cu arta și împreună învățăm să o interpretăm. Învățăm despre culori, forme și pictori români. Îi învățăm pe cei mici cum să privească o operă de artă și cum să se bucure de ea. Pe scurt, explicăm arta pe înțelesul copiilor. Un lucru mi-a atras atenția la ultimele ediții Art Safari - copiii sunt foarte entuziasmați mai ales de marii pictori români Luchian și Tonitza dar și de atelierele de modelaj dedicate lui Brâncuși. Fondurile strânse la Daddy Daughter Charity Ball ne-ar putea ajuta ca tot mai mulți micuți să descopere arta marilor artiști români și capodoperele lor”, a declarat Ioana Ciocan, general manager Art Safari.

Pentru primul bal dedicat relației tată-fiică sunt puse în vânzare 100 de invitații. Acestea pot fi cumpărate de pe site-ul dedicat evenimentului, dar și prin intermediul platformei online ove.ro.

Informații despre modul de desfășurare pot fi accesate pe site-ul Daddy Daughter Charity Ball , dar și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 19°C 11°C
IASI 15°C 7°C
CLUJ 11°C 4°C
CONSTANTA 16°C 12°C
CRAIOVA 13°C 10°C
BRASOV 14°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI