Primele imagini cu Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica

4 martie 2018, 23:55

Fostul ministru al Dezvoltării și fosta șefă a DIICOT nu au interdicție de a părăsi țara însă ambele au termene în procese în care au fost condamnate în primă instanță.

Alina Bica a avut, vineri, un nou termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Fosta şefă a DIICOT este cercetată pentru fapte de corupţie petrecute în perioada când era secretar de stat şi reprezentant al Ministerului Justiţiei în cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP.

În acest dosar, Bica a fost trimisă în judecată pentru un prejudiciu de 60 de milioane de euro. Alături de ceilalţi membri comisiei, ar fi aprobat despăgubirea supraevaluată pentru un teren din Bucureşti.

Alina Bica are alte două procese, în care a fost condamnată deja în primă instanţă. În procesul cu Adriean Videanu a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare, iar în procesul cu fostul şef al Fiscului, Şerban Pop, la trei ani şi jumătate cu executare. Sentinţele nu sunt definitive, urmează ca Înalta Curte să dea sentinţele finale.

Elena Udrea a confirmat, la jumătatea lunii trecute, că se aflaăin Costa Rica și a anunțat că este însărcinată, urmând să aibă gemeni. Udrea a primit o condamnare de șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. Sentința nu este definitivă.

Sursa foto: Narcis Vlad Barbu

(w460) Elena Udre(w460) Elena Udre

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite