Primăvară superbă, cu temperaturi record pentru aprilie. Turiștii caută cele mai frumoase peisaje

21 aprilie 2018, 11:41

Hallerbos, de lângă Bruxelles, este în fiecare primăvară o atracţie turistică. Vin inclusiv oameni de peste hotare să se bucure de culorile minunate.

“E ca o pădure magică. Mi-ar plăcea să-mi aduc şi fiicele aici, să se poată plimba şi să poată admira toate florile mov, pentru că e uimitor. Da, o singură culoare dar florile sunt superbe şi le ador”.

“Arată mai bine în realitate, clar. Văzusem nişte fotografii la răsărit, e frumos, dar aşa cum răzbate soarele printre copaci e mai frumos decât în poze!”.

Deosebit anul acesta este însă… momentul. Zambilele înfloreau de obicei mai târziu.

Ceva mai la sud, vecinii francezi se bucură de asemenea de o primăvară superbă. Şi asta în condiţiile în care acum o lună, la Paris era ger.

28, 29 de grade la Paris. Temperaturi record pentru această perioadă de aprilie și nemaiîntâlnită de 20 de ani. De săptămâna viitoare, meteorologii spun că totul va reveni la normal. Între timp, parizienii se bucură și profită din plin de aceste zile de vară” – Mihaela Antoche, corespondent TVR în Franța.

Surprinzător, aceleași temperaturi sunt şi peste Canalul Mânecii.

Londonezii s-au grăbit să iasă în parcuri, la terase, la piscine.

Explicaţia pentru vremea neaşteptat de bună pentru această perioadă este un front de aer cald care a venit din nordul Africii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite