Primarul Gabriela Firea: Să-i întrebăm pe bucureşteni dacă ar fi de acord să se introducă o taxă de mediu

Mașini. Arhivă
Mașini. Arhivă
23 octombrie 2017, 22:43

Gabriela Firea susţine că, fără o astfel de taxă, nu se va mai putea circula în Bucureşti din cauza aglomeraţiei şi a poluării.

În cazul în care bucureştenii vor fi de acord, taxa, a cărei valoare nu s-a stabilit încă, se va aplica maşinilor care tranzitează centrul oraşului, a declarat primarul Capitalei pentru ‘Adevărul’.

Gabriela Firea, Primarul Capitalei: „Un sondaj de opinie în care dorim să-i întrebăm pe bucureşteni dacă ar fi de acord, având în vedere creşterea numărului de maşini înmatriculate în Bucureşti cu aproape 50.000 doar în acest an şi ca urmare a eliminării taxei de mediu, să se introducă pentru zona centrală, aşa cum se întâmplă în toate marile capitale europene, o taxă de mediu. Nu avem încă stabilită valoarea, se fac acum nişte calcule. Nu aş vrea să iau această decizie care e – la început cel puţin – nepopulară fără o consultare largă a bucureştenilor„.

După eliminarea taxei de mediu, Capitala s-a umplut de rablele aduse din alte ţări ale Europei, susţine primarul Bucureştiului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite