Primarul din Călinești, Argeș, a fost reținut. Edilul este cercetat pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual

27 iunie 2022, 14:10

„Dacă vrei, te angajez pe cabinetul meu, îţi dau 35 de milioane, mă duci, mă aduci, nu ştiu, chestii d-astea. Îşi dau liber cât vrei tu, îţi faci viaţa cum vrei. Dacă am şi eu nevoie de tine şi vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziţia mea.”

Aceasta este înregistrarea care l-ar incrimina pe primarul din Călineşti. A fost făcută de o tânără care lucrează la o firmă ce asigură paza primăriei. Ea susţine că edilul a început să-i facă avansuri şi i-a propus să o angajeze la cabinetul său în schimbul unor favoruri sexuale. A înregistrat discuţia cu primarul pentru că familia nu credea ce le spunea ea.

Primarul comunei Călinești, Mihai Georgescu, susținea în urmă cu câteva zile, când a izbucnit scandalul, că totul este o calomnie.

Tânăra a făcut plângere la poliție, iar procurorii au decis să-l rețină pe Mihai Georgescu pentru 24 de ore.

Săptămâna trecută, organizația PSD Argeș a decis suspendarea primarului din toate funcțiile politice.

––

”A fost pus în executare mandatul de aducere și s-a dispus măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale. A fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș, anunță polițiștii argeșeni.

O tânără, în vârstă de 21 de ani, susţine că primarul i-a cerut favoruri sexuale în schimbul unui post la cabinetul propriu, informează Curierul zilei din Argeș.

Tânăra a făcut publică o înregistrare audio în timpul căreia un bărbat, despre care ea susţine că este primarul, îi spune ce îi oferă şi ce doreşte să primească în schimb.

Tânăra era angajată o firmă de pază şi protecţie care asigură paza la Primăria Călineşti. Ea susţine că primarul a început să-i facă avansuri şi i-a propus să o angajeze la cabinetul său în schimbu unor favoruri sexuale.

Ea a făcut publică o înregistrare, în care se aude cum un bărbat îi spune unei femei: „Dacă vrei te pot angaja pe cabinetul meu, îți dau 35 milioane, mă duci, mă aduci, nu știu chestii d-astea, îți dau liber cât vrei tu, îți faci viața cum vrei , dacă am și eu nevoie de tine și vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea….îți asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de muncă, un salariu bun, nu știu, prime, tot ce vrei tu, relații, te duc în lumea bună, n-ai vrut sa te iau și la festival, toată lumea bună a fost acolo, dacă te-a durut la păsărică și ai considerat că e mai bine să ieși cu nu știu care…” reiese din înregistrarea audio, conform Curierul zilei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite