Primarul Capitalei, Nicușor Dan, la TVR Info: Lucrările noastre s-au terminat. Oamenii or să aibă apă caldă, în sectoarele 2, 3 și 4. În zilele următoare

Primarul Nicușor Dan la TVR Info
Primarul Nicușor Dan la TVR Info
17 august 2023, 21:06

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: Începând din 4-5 august, azi suntem în 17. Există două componete ale problemei: transportul și producția. Noi ne ocupăm de transport, compania ministerului se ocupă de producție. Lucrările noastre s-au terminat azi, așa cum am spus aseară. Asta înseamnă că în acel mare cămin construit în 1968 și la care nu s-a mai intervenit și care era în pericol, așa cum spuneau specialiștii, să nu mai funcționeze la iarnă, a trebuit să intervenim. A durat mai puțin de două săptămâni. Din momentul ăsta, CET Progresul poate să livreze la capacitate maximă. Trebuie să pornească instalația și încet, încet, oamenii or să aibă apă caldă, în sectoarele 2, 3 și 4. În zilele următoare. Nu instant, dar încet, încet. Lucrările noastre s-au terminat, și, din momentul acesta, urmează ca compania ELCEN-ului, CET Progresul, cel mai sudic CET au Bucureștiului, să înceapă să producă. Tocmai pentru că rețeaua nu e în starea cea mai fericită. Dar lucrăm la asta. Nu se poate instant să se producă. Dar încet, încet, o să vină apă caldă la toată lumea.

De la finalul lunii iulie, în mii de blocuri din București, la robinet curge doar apă rece. Reviziile anuale s-au suprapus cu lucrările de schimbare a conductelor vechi din rețeaua principală a orașului. Cei mai afectați de lipsa apei calde sunt locuitorii din sectoarele 2, 3 și 4.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite