Primarii celor mai poluate orașe din țară, București, Iași și Brașov, chemați la Ministerul Mediului. Edilii se întrec în realizări şi promisiuni

Ministrul Mediului le-a cerut primarilor celor mai poluate orașe din România să ia măsuri cât mai rapid pentru îmbunatățirea calității aerului. Oraşele vizate sunt București, Iași și Brașov. Numai în Capitală, în primele 3 săptămâni, au fost depăşite limitele maxime admise pentru 4 luni!

20 Ianuarie 2020, 19:25 |
Primarii celor mai poluate orașe, chemați la Ministerul Mediului
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Cele trei municipii care au probleme cu calitatea aerului se află sub monitorizarea Comisiei Europene sau aşteaptă un verdict de la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, așa cum este cazul Bucureștiului.

Edilii vizaţi se întrec în realizări şi promisiuni.

Nivelul poluării din Capitală este de departe cel mai mare.

Particulele fine de praf au ajuns să fie resimțite tot mai mult chiar și de locuitorii unuia dintre cele mai curate orașe de munte din țară: Brașov.

Ministrul Mediului a declarat că va cere altor 10 orașe din țară să realizeze proiecte privind calitatea aerului pentru a preveni sancțiuni din partea Comisiei Europene. Printre acestea: Cluj, Galaţi, Timişoara, Bacău, Brăila, Craiova si Măgurele.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 10°C
IASI 5°C 4°C
CLUJ 8°C 7°C
CONSTANTA 11°C 7°C
CRAIOVA 18°C 11°C
BRASOV 8°C 5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI