Primăria Sectorului 5: societatea Economat Sector 5 a cumpărat un patinoar care nu poate fi folosit. Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat, marţi, că nu va plăti facturile

Primăria sector 5
Primăria sector 5
8 decembrie 2020, 08:18

Primăria Sector 5 anunță într-un comunicat că Economat Sector 5 a achiziționat, pe lângă patinoar, 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/ perechea), urși polari și pinguini – stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/ bucata).

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a constatat, după ce a solicitat mai multe date din contabilitatea instituției pe care o conduce, că există mai multe facturi emise de societatea Economat Sector 5 SRL, în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

Primarul a anunțat că va refuza să plătească aceste facturi și susține că prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituții de învățământ, a unor parcuri, refacerea și asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor. Mai mult, edilul spune că datoriile moștenite nu fac decât să îngreuneze modernizarea Sectorului 5.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite