Primăria Sectorului 3 vrea licitație online pentru locurile de parcare

2 septembrie 2017, 12:23

Prin introducerea licitaţiei pentru locurile de parcare, Primăria Sectorului 3 speră să împuşte doi iepuri dintr-un foc. Vrea, în primul rând, să scape de numărul mare de maşini care zac abandonate pe străzile din sector. În egală măsură primarul Robert Negoiță spune că vrea să evite cu orice preţ…atenţiile.

Licitaţia va pleca de la preţul de bază al închirierii pe durata unui an a locului de parcare. Între 50 şi 70 de lei, în prezent.

Regulamentul spune că saltul de supralicitare pentru un loc de parcare este de 10 lei. Preşedintele comisiei va fi cel care va atribui locul persoanei care a oferit ultima sumă.

Astfel putem asista la adevărate războaie între vecini pe locul de parcare. Cel cu dare de mână va câştiga de fiecare dată.

Sistemul de licitaţii nu este însă nou. La Braşov, de exemplu, sunt scoase la licitaţie doar acele locuri de parcare care sunt râvnite de mai mulţi locatari.

Din experienţa altor ani, în Braşov, la o sesiune de atribuire a câte 150 sau 200 de locuri de parcare, s-au licitat maximum 20.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă