Primăria Galați a anunțat, pe Facebook, devierea traseului autobuzelor, pentru că se surpă o stradă

Primăria Municipiului Galați a anunțat, pe contul de Facebook, că deviază traseul traseul unei linii de transport public pentru că strada este în pericol de surpare.

13 Mai 2022, 20:33 (actualizat 13 Mai 2022, 20:43) Știrile TVR |
Linia 28 din Galați / FOTO: www.viata-libera.ro

„Informare - deviere Traseu 28: Primăria Municipiului Galați informează că pe strada Oltului, pe tronsonul cuprins între str. Jiului și Argeșului, pentru evitarea unui potențial pericol de surpare, se impune de la această oră devierea autobuzelor care asigură Traseul 28.

Astfel, autobuzele vor fi deviate de la intersectia str. Ghe. Asachi cu str. Prelungirea Brăilei pe str. Frunzei - str. Brăilei - str. Oțelarilor și retur, cu respectarea sțatiilor de autobuz de pe aceasta rută.

Amintim participantilor la trafic că pe str Otului viteza maximă este de 30 km/h, iar limita de greutate este de 3,5 to.
Pentru evitarea evenimentelor nedorite, recomandăm ferm respectarea limitei de viteză de 30km/h pe întreaga lungime a străzii Oltului”, a scris Primăria Galați, pe Facebook.
Autoritatea locală a mai spus că „ părți componente ale galeriei tehnice subterane nu mai prezintă siguranță în exploatare și implicit generează un potențial risc în traficul de pe acel segment de drum”.

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 31°C 29°C
IASI 28°C 21°C
CLUJ 24°C 21°C
CONSTANTA 27°C 24°C
CRAIOVA 28°C 24°C
BRASOV 24°C 22°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI