Primăria Capitalei vrea să delege serviciul de parcări către o companie municipală

Primăria Capitalei vrea să delege către Compania Municipală Parking serviciul de parcări, potrivit unui proiect CGMB. Acest lucru înseamnă că explotarea și încasarea tarifelor se va face de către Compania Municipală, dacă se va aproba această delegare. Inventarul bunurilor: 20 de milioane de euro.

17 Septembrie 2019, 10:40 (actualizat 17 Septembrie 2019, 10:42) |
Parcările nu se mai plătesc prin SMS în Constanța

„Obiectul prezentului Contract constă în delegarea Serviciului public de administrare și exploatare a parcărilor Municipiului București, aflat conform Legii sub responsabitatea Delegatarului, constând în: amenajarea, întreținerea, dotarea, exploatarea locurilor de parcare; sancționarea pecuniară sau exercitarea drepturilor legale asupra utilizatorilor/autovehiculelor care staționează neregulamentar în Parcaj ori care blochează accesul în Parcaj. (...), încasarea tarifelor Serviciului”, se arată în contractul de delegare, care va fi dezbătut în ședința CGMB de marți, informează Mediafax.

Durata contractului este de 5 ani. Potrivit inventarului bunurilor aferente serviciului delegat, valoarea bunurilor este de peste 97 de milioane de lei (peste 20 de milioane de euro), constând în 234 de parcaje.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, delegarea este necesată „pentru asigurarea unui management perfomant în ceea ce privește administrarea și exploatarea parcajelor aparținând Municipiului București”.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 3°C 5°C
IASI -2°C 3°C
CLUJ -6°C -1°C
CONSTANTA 0°C 2°C
CRAIOVA 1°C 4°C
BRASOV -4°C -1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI