Primăria Capitalei reface carosabilul în mai multe zone aglomerate din Capitală. Lucrările încep luni și se vor desfășura noaptea

Restricții de circulație
Restricții de circulație
29 februarie 2020, 13:12

Începând cu dată de 3 martie, vor fi efectuate reparații extinse în carosabil și pe trotuare pe Calea Călărașilor. Lucrările vor fi executate de Strabag și vor dura aproximativ două săptămâni”, conform PMB.

Începând cu dată de 9 martie, prin intermediul Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje, vor fi refăcute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente Bulevardului Unirii, între Piață Unirii și Piață Constituției. De asemenea, vor fi înlocuite dalele din granit de pe trotuarul din față magazinului Unirea și vor fi reparate trotuarele din zona str. Halelor, pe porțiunile afectate. Durata de execuție a lucrărilor va fi de aproximativ 30 de zile, menționează sursa citată.

Din dată de 20 martie, vor fi realizate lucrări de reparații în carosabil, frezare și asternere mixtură asfaltica, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Lucrările vor fi executate de Strabag și se vor desfășura pe o perioada de aproximativ două săptămâni.

De asemenea, la începutul lunii aprilie, timp de aproximativ două săptămâni, Administrația Străzilor București, prin intermediul Strabag, va execută lucrări de reparații extinse în carosabil pe Bulevardul I. C. Brătianu.

„Subliniem faptul că, pentru a asigura fluență traficului rutier, lucrările de reparații în carosabil vor fi executate pe parcursul nopții”, adaugă Municipalitatea.

Sursă: Mediafax

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite