Primăria Capitalei, obligată să reevalueze ofertele depuse la licitația pentru achiziția a 100 de tramvaie

Tramvai
Tramvai
25 iunie 2020, 14:01

”Curtea de Apel a respins azi plângerea Societății Astra Arad, precum și apărările Municipalității în această cauză. Decizia este definitivă. Se așteptă și motivarea pentru a afla instrucțiunile dispuse de instanța. Între timp, Primăria Capitalei va constitui de urgență comisia de evaluare, având în vedere că s-a menținut soluția pronunțată de CNSC, prin care s-a dispus reluarea procedurii de la un anumit punct, impunându-se reevaluarea anumitor aspecte. Vom reveni cu amănunte după comunicarea motivării Curții de Apel. Pentru Primăria Capitalei principala urgență este semnarea contractului de achiziție a celor 100 de tramvaie cu ofertantul care va fi declarat câștigător în urmă respectării celor dispuse de instanțe, pentru a putea fi utilizate fondurile europene acordate pentru acest proiect”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Capitalei.

Curtea de Apel a decis că decizia Consiliului Național de Soluționare, dată în decembrie 2019, a contestațiilor a rămas definitivă.

Decizia CNSC anula rezultatul licitației, prin care a fost declarată câștigătoare Durmazlar, și obliga municipalitatea să reevalueze ofertele depuse.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite