Prima ieşire a duceselor de Cambridge şi Sussex la un meci de polo, împreună cu toţi copiii

Sursă: Mediafax
Sursă: Mediafax
11 iulie 2019, 17:40

Ducesa Catherine de Cambridge a mai ieşit în public cu cei trei copii pe care îi are cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Catherine şi William sunt căsătoriţi din aprilie 2011 şi au împreună trei copii: prinţul Louis, în vârstă de 1 an, prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, şi prinţul George, în vârstă de 5 ani.

Pe cealaltă parte, ducesa Meghan a ieşit cu bebeluşul de două luni pe care îl are cu fratele mai mic al lui William, prinţul Harry, pentru prima oară. Archie, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tron, a fost botezat la sfârşitul săptămânii trecute, iar evenimentul a fost unul privat.

Deşi presa britanică vorbeşte despre relaţiile tensionate care ar exista între cele două ducese, Meghan şi Catherine au zâmbit pe tot parcursul evenimentului caritabil, însă nu s-au apropiat prea mult una de cealaltă.

Pe terenul de polo, prinţii William şi Harry au fost în echipe adverse în meciul caritabil, la care s-au colectat fonduri pentru mai mult de 15 asociaţii susţinute  aceștia, notează MEDIAFAX.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite