Prima familie de urși panda roșii din România este la Brașov

Peggy Zoo Brașov
Peggy Zoo Brașov
27 iulie 2020, 15:10

Potrivit reprezentanților Zoo Brașov, săptămâna trecută a sosit cel de-al doilea exemplar de panda roșu, un mascul în vârstă de un an. Acesta formează, alături de ursoaica Peggy, prima pereche de panda roșu din România.

La Zoo Brașov a venit și o femelă de zebră grant, în vârstă de doi ani, acesta fiind primul exemplar din istoria Grădinii Zoologice Brașov. În cel mai scurt timp, Zoo Brașov vrea să aducă încă cel puțin un exemplar.

„Cele două animale au venit de la Grădina Zoologică Zagreb și, după perioada obligatorie de carantină de 30 de zile, vor putea fi văzute de către vizitatori”, anunță Zoo Brașov.

Până atunci, vizitatorii pot vedea celelalte animale din colecția grădinii, adică aproximativ 400 de exemplare din 113 specii.

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

La Zoo Brașov, măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 sunt în continuare în vigoare, așa că Planetariul, Autobuzul virtual, Casa maimuțelor și Clădirea tropicală (reptile și pești exotici) sunt în continuare închise pentru vizitatori, potrivit sursei citate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă