Preşedintele turc Erdogan a apărut în public după mai mult de trei zile de boală

29 aprilie 2023, 13:29

Vizibil slăbit, Regep Erdogan și-a făcut apariția la salonul aeronautic de la Istanbul, un eveniment extrem de important pentru industria militară turcă.

Primele semne de slăbiciune au apărut la începutul săptămânii când președintele Erdogan a a fost nevoit să scurteze o emsiune electorală.

Recep Erdogan, președintele Turciei: Au fost activităţi intense de campanie ieri şi azi şi în timpul acestora am avut probleme cu stomacul, un microb.

Erdogan, care nu ratează nici un eveniment festiv, evită de câteva zile aparițiile electorale. La inaugurarea podului de la Adana a participat online.

Erdogan desfăşoară o campanie electorală intensă şi are de obicei câte trei apariţii publice pe zi. Ministrul sănătăţii a declarat că președintele are probleme stomacale şi are nevoie de odihnă.

Sondaje recente prognozează o cursă umăr la umăr între actualul preşedinte şi liderul opoziţiei, Kemal Câlâcidaroolu. Rivalul lui Erdogan va fi susținut și de blocul de opoziție pro kurd condus de Partidul Democratic al Popoarelor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă