Preşedintele Curţii de Conturi Nicolae Văcăroiu, într-o „Ediţie specială” la TVR 1. Adresaţi-i întrebări pe Facebook!

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
22 martie 2017, 15:05

Curtea de Conturi verifică anual peste 15.000 de instituţii ale Statului, de la Guvernul României până la primării şi autorităţi locale, privind cheltuirea banului public. În fiecare an se publică rapoarte publice care atrag atenţia asupra cheltuielilor nejustificate sau neglijenţelor responsabililor publici, o parte din aceste constatări fiind preluate de organele de cercetare penală. În ultimii ani, activitatea Curţii de Conturi a provocat nemulţumiri şi reacţii virulente din partea politicienilor sau a şefilor instituţiilor publice, devenind astfel o autoritate în conflict permanent cu derulatorii de bugete.

În Ediţia specială ce îl are ca invitat pe Nicolae Văcăroiu vor fi clarificate câteva dintre temele de actualitate din spaţiul public: eficienţa cheltuielilor la nivel guvernamental, protocolul de colaborare cu DNA, cele mai frecvente modalităţi de deturnare a fondurilor publice sau care este valoarea reală a prejudiciului în dauna intereselor Statului.

O apariţie mult aşteptată, Nicolae Văcăroiu, preşedintele Curţii de Conturi, dezvăluie pe ce se duc banii publici, vineri seară, de la ora 21.00, la TVR 1. Îi puteţi adresa întrebări pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă