ZIUA 23 DE RĂZBOI ÎN UCRAINA Convorbire între preşedintele chinez și omologul american. Rusia marchează cea de-a opta aniversare de la anexarea Crimeei. Putin: Crimeea trebuia scoasă din starea umilitoare în care se afla

A patra săptămână de război a început cu un atac al ruşilor în vestul Ucrainei, la Liov. Au distrus o fabrică de lângă aeroportul oraşului. Au continuat bombardamentele şi la Mariupol unde peste o mie de oameni sunt de 2 zile captivi în subsolul unui teatru distrus de armata rusă, dar şi la Kiev unde mai multe blocuri au fost avariate. În capitala Ucrainei a fost astăzi şi procurorul european Laura Codruţa Kovesi. Asta în timp ce la Moscova, Putin a vorbit la un uriaş concert patriotic prin care s-a marcat anexarea Crimeei. Într-o discuţie telefonică, preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, i-a cerut omologului chinez, Xi Jinping, să nu acorde ajutor militar sau financiar Rusiei. Biden l-a avertizat că, în caz contrar, vor exista repercursiuni serioase.

18 Martie 2022, 05:40 (actualizat 19 Martie 2022, 08:33) Știrile TVR |

ACTUALIZARE 23.30 Vineri au fost evacuați din Mariupol 4972 de oameni, între care 1124 de copii.

(w500) Evacuați

ACTUALIZARE  23.00 Uniunea Europeană ia în considerare crearea unui fond de solidaritate pentru Ucraina, a declarat președintele Consiliului European, Charles Michel.

ACTUALIZARE 22.55 Departamentul american al Comerţului a trecut pe lista neagră aproximativ 100 de avioane ruseşti.

ACTUALIZARE 21.45 Rusia a acuzat Consiliul Europei, din care a fost exclusă oficial miercuri, că este un instrument "rusofob" în slujba occidentalilor. "Din cauza activităţii rusofobe a occidentalilor, această structură îşi pierde raţiunea de a fi", arată într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei ruse, Maria Zaharova.

ACTUALIZARE 21.30 Elveţia se aliniază sancţiunilor UE împotriva Rusiei ce vizează exportul produselor de lux.

ACTUALIZARE 21.00 Un prim bilanț arată că nimeni nu a murit în urma bombardamentului de miercuri asupra teatrului din Mariupol, conform consiliului municipal. O persoană este grav rănită. "În măsura în care este posibil, degajarea resturilor va continua şi informaţiile despre victime vor fi completate", a precizat pe Telegram consiliul municipal. La momentul atacului, în clădire se adăposteau aproximativ o mie de persoane, în principal femei, copii şi bătrâni.

ACTUALIZARE 20.55 Președintele american Joe Biden a declarat pentru CNN că discuţia cu președintele chinez Xi Jinping „a decurs bine”. Potrivit Casei Albe, Biden „a descris implicațiile și consecințele dacă China oferă sprijin material Rusiei” într-un apel telefonic de aproape două ore cu liderul Chinei. „Președintele a subliniat sprijinul SUA pentru o soluție diplomatică a crizei”, a spus Casa Albă. Casa Albă a spus că cei doi au fost de acord să mențină „liniile deschise de comunicare”.

ACTUALIZARE 20.30 Vladimir Putin a acuzat vineri Ucraina, în cadrul unei discuţii telefonice cu omologul său francez Emmanuel Macron, de "numeroase crime de război", oferind asigurări că forţele militare conduse de Moscova fac "tot posibilul" pentru a nu ţinti civili.
Putin a invocat "în special atacurile masive cu rachete şi cu artilerie asupra oraşelor din Donbas". Palatul Elysee a informat că Macron i-a transmis lui Putin "preocuparea sa majoră" în privinţa situaţiei de la Mariupol, oraş din sud-estul Ucrainei bombardat de armata rusă, şi a cerut "oprirea asediului şi acces umanitar". În cursul discuţiei, care a durat 70 de minute, Macron "a cerut din nou respectarea imediată a unui armistiţiu" în Ucraina, a precizat preşedinţia franceză.

ACTUALIZARE 20.20 Mikhailo Podoliak, consilier al președintelui ucrainean și membru al echipei de negocieri, acuză Rusia că încearcă, prin declarațiile legate de negocierile de pace, să „provoace tensiuni în mass-media”. „Pozițiile noastre sunt neschimbate”, a scris el pe Twitter.

 

 

ACTUALIZARE 19.43 Cel puțin 3 rachete de croazieră doborâte de apărarea antiaeriană în Viniţa vineri, spun autoritățile civile, citate de CNN.

ACTUALIZARE 18.52 Moscova și Kievul sunt „la jumătatea drumului” în a cădea de acord asupra problemei demilitarizării Ucrainei, iar opiniile lor sunt cel mai apropiate în ceea ce privește neutralitatea Ucrainei și renunțarea la aderarea la NATO, a declarat vineri negociatorul rus Vladimir Medinski, relatează The Guardian.

 

ACTUALIZARE 17.10 Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a declarat vineri că ţara sa este pregătită să reconstruiască maternitatea din Mariupol, oraş asediat în sudul Ucrainei, care a fost bombardată în urmă cu câteva zile, relatează AFP. "Grecia este pregătită să reconstruiască maternitatea din Mariupol, centrul minorităţii elene din Ucraina, un oraş drag nouă şi devenit simbolul barbariei războiului", a scris prim-ministrul pe Twitter.

 

 

ACTUALIZARE 16.35 Președintele chinez Xi Jinping i-a spus vineri omologul său american Joe Biden că conflictele și confruntările, cum ar fi evenimentele care se desfășoară în Ucraina, nu sunt în interesul nimănui, potrivit presei de stat chineze, citate de The Guardian. Relațiile de stat nu pot avansa în timpul unor confruntări, iar conflictele și confruntările nu sunt în interesul nimănui, i-a spus Xi lui Biden într-un apel video. „Criza din Ucraina este ceva ce nu vrem să vedem”, a spus Xi. Xi a mai spus că China și Statele Unite trebuie să îndrume relațiile bilaterale pe drumul cel bun, iar ambele părți ar trebui, de asemenea, să își asume responsabilitățile internaționale cuvenite și să depună eforturi pentru pacea mondială, transmite Reuters. China și SUA au responsabilitatea de a asigura pacea, i-a spus președintele chinez Xi Jinping președintelui american Joe Biden. „În calitate de membri permanenți ai Consiliului de Securitate ONU și de mari economii ale lumii, nu trebuie doar să ducem relațiie dintre China și SUA pe calea corectă, ci și să ne asumăm responsabilitățile internaționale și să facem eforturi pentru pacea și liniștea mondială”, a spus Xi, citat de CNN. „Lumea nu este nici pașnică, nici liniștită”, a recunoscut Xi.

ACTUALIZARE 16.00 Concert grandios la Moscova. Vladimir Putin a susţinut un discurs de „Ziua reunificării Crimeei” în care le-a vorbit oamenilor despre ceea ce el numește "operațiunea specială" din Ucraina. ”Fiecare cuvânt din Constituția noastră e de mare importanţă. Crimeea a trebuit să fie scoasă din starea umilitoare în care se afla și a fost readusă la Rusia. Scopul operațiunii din Ucraina este să salvăm oamenii de genocid. Din dragoste creștină am fost obligați să îi salvăm pe frații noștri din Donbas”, a spus Putin.

 

 

ACTUALIZARE 15.15 222 de persoane au fost ucise la Kiev de la începutul invaziei ruse, spun oficialii orașului. Dintre acestea, 4 sunt copii. Într-o declarație, administrația orașului Kiev a declarat că alte 889 de persoane au fost rănite, inclusiv 241 de civili și 18 copii. 757 de copii s-au născut la Kiev de la începutul războiului.

ACTUALIZARE 14.30: Un miting pro-Kremlin pentru a marca cea de-a opta aniversare de la anexarea Crimeei de către Rusia are loc astăzi pe stadionul Luzhniki din Moscova. La miting au fost aduşi mai mulţi angajaţi la stat.

ACTUALIZARE 14.24: Forțele de Apărare Aeriană au doborât trei rachete de croazieră rusești peste regiunea Vinnitsa, a declarat Vitaliy Borzov, șeful Administrației Regionale de Stat Vinnitsa, informează Nexta.

ACTUALIZARE 14.10: Zeci de cărucioare au fost puse în rând centrul oraşului Lviv reprezentând numărul copiilor uciși în războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Potrivit Procuraturii Generale, forțele ruse au ucis 109 copii și au rănit peste 130 din 24 februarie şi până acum.

ACTUALIZARE 13.30: Parlamentul European le-a interzis diplomaților ruși să intre în reședințele sale din Bruxelles și Strasbourg.

ACTUALIZARE 13.07: Secretarul de presă al Kremlinului a declarat că Putin va ține astăzi o întâlnire operațională cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate Rus, scrie Nexta.

ACTUALIZARE 13.02: Zece diplomați ruși au fost declaraţi „persona non grata” în Bulgaria şi li s-a ordonat să părăsească ţara în 72 de ore, a declarat Ministerul bulgar de Externe.

ACTUALIZARE 12.30: Un oficial al Programului Alimentar Mondial (PAM) a declarat vineri că lanțurile de aprovizionare cu alimente din Ucraina se prăbușesc, o parte a infrastructurii fiind distrusă și multe magazine alimentare și depozite, acum goale, nu se mai pot realimenta, scrie The Guardian.

Jakob Kern, coordonatorul PAM pentru situații de urgență pentru criza din Ucraina, și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la situația din „orașele încercuite” precum Mariupol, spunând că proviziile se epuizează, iar convoaiele trimise nu au reușit încă să intre în oraș.

ACTUALIZARE 12.24: Papa Francisc a numit războiul un „abuz pervers de putere” purtat pentru interese partizane, care a condamnat oameni fără apărare la violență brutală, scrie The Guardian.

De când a început războiul, papa nu a folosit cuvântul „Rusia” în condamnările sale, dar a folosit expresii precum „agresiune armată inacceptabilă” pentru a-și exprima punctul de vedere.

Ultima sa condamnare a venit într-un mesaj la o conferință a Bisericii Catolice din Bratislava, capitala Slovaciei.

ACTUALIZARE 12.13: Remarcile președintelui american Joe Biden despre omologul său rus Vladimir Putin echivalează cu insulte personale, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie CNN.

„Moscova aude și vede ceea ce sunt deja declarații zilnice făcute de președintele Biden, care sunt, de fapt, insulte personale ale lui Putin”, a declarat Peskov reporterilor într-o conferință telefonică. Peskov a adăugat că nu a vrut să reacționeze dur la aceste declarații, având în vedere „iritabilitatea, oboseala și uitarea” lui Biden și pentru a „nu provoca mai multă agresivitate”.

„Ținând cont de iritabilitatea, oboseala și uitarea președintelui Biden, care duc la astfel de declarații agresive, nu vom da aprecieri clare ale cuvintelor sale, pentru a nu provoca mai multă agresivitate”, a spus el.

Peskov a mai declarat joi reporterilor că declaraţiile lui Biden sunt „absolut inacceptabile și inexcusabile”.

ACTUALIZARE 11.55: Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a reiterat vineri avertismentul potrivit căruia toți transportatorii care ar putea aduce arme în Ucraina vor fi declarați ținte militare.

ACTUALIZARE 11.43: Nouă coridoare pentru evacuarea civililor din orașele și orașele afectate grav de atacurile rusești au fost convenite vineri, potrivit guvernului ucrainean, scrie CNN. Pentru a doua zi consecutiv, unul dintre coridoarele convenite leagă orașul asediat din sud-estul Mariupol de Zaporojie, care rămâne sub control ucrainean.

Viceprim-ministrul Iryna Vereshchuk a declarat că există planuri de a furniza ajutor umanitar orașelor Balakleia și Izium din sud-estul Harkovului.

ACTUALIZARE 11.13: Două persoane ucise şi 6 rănite în urma unui atac aerian rusesc în Kramatorsk, regiunea Donețk. Racheta a lovit o clădire rezidențială și una administrativă, potrivit Pavlo Kyrylenko, șeful Administrației Militare Regionale Donețk.

ACTUALIZEAZĂ 11.00: Duma de Stat din Rusia vrea să înăsprească pedepsele pentru trădare. Acum pedepsele sunt de la 12 la 20 de ani. În viitor, parlamentarii plănuiesc să o majoreze până la pedepse pe viață.

ACTUALIZARE 10.45: Primarul oraşului Kiev anunţă într-o postare pe Twitter că numărul răniţilor după bombardamentul din cartierul Podil a urcat la 19. Dintre aceştia, 4 sunt copii. "Inamicul continuă să atace capitala. Dimineață o zonă rezidențială din districtul Podil a fost bombardată. O persoană a murit, 19 au fost rănite, inclusiv patru copii. Au fost avariate 6 case, o grădiniță și o școală. La fața locului intervin salvatorii și medicii", a scris Vitali Kliciko.

ACTUALIZARE 10.22: Rusia a lansat vineri dimineață șase rachete spre Lviv, potrivit forțelor armate ucrainene. Proiectilele au fost cel mai probabil rachete de croazieră trase din avioane de război deasupra Mării Negre, se arată într-un comunicat pe Facebook. Două dintre rachete au fost interceptate de sistemele de apărare aeriană, se mai arată în comunicat.

ACTUALIZARE 10.20: Ofcom revocă licența de difuzare a canalului Russia Today din Marea Britanie.

Autoritatea de reglementare a presei din Marea Britanie, Ofcom, a revocat licența canalului de televiziune RT susținut de Rusia. „Considerăm că RT nu este potrivit și adecvat pentru a deține o licență în Marea Britanie și credem că nu poate fi un radiodifuzor responsabil”, a declarat Ofcom vineri pe Twitter.

ACTUALIZARE 9.37: Putin se va adresa națiunii astăzi, la 15.00, ora Moscovei.

ACTUALIZARE 9.30: O persoană a fost ucisă şi alte patru au fost rănite în urma incendiului izbucnit după bombardarea unei clădiri rezidențiale cu 5 etaje din cartierul Podil, din Kiev. Incendiul a fost stins, potrivit Serviciului de Stat de Urgență.

ACTUALIZARE 9.15: Mai multe echipe de salvatori intervin în zona Podil din Kiev, după un atac asupra cartierului rezidențial din nordul capitalei vineri dimineață, a anunțat consiliul orașului, scrie CNN. Nu au fost date până acum informaţii despre victime sau daune aduse clădirilor.

ACTUALIZARE 8.50: Rachetele rusești au lovit vineri dimineață o fabrică de reparații de avioane din Lviv, potrivit primarului Andriy Sadovyi. El a spus că mai multe rachete au căzut asupra acestei locaţii, care este aproape de aeroportul din Lviv. Într-o actualizare pe pagina sa de Facebook, primarul a spus că lucrările la uzină s-au oprit înainte ca rachetele să lovească și până acum nu sunt raportate victime.

Context: Până vineri, orașul din vestul Ucrainei a fost în mare parte ferit de bombardamentul necruțător al forțelor ruse. Aflat la 70 de kilometri de granița poloneză, Lvivul se află astfel la graniţa cu NATO şi orice atac aici ar putea avea repercusiuni internaționale, notează CNN.

ACTUALIZARE 8.30: Potrivit unui oficial separatist din Republica Populară Donețk, Rusia a stabilit o zonă de excludere aeriană, sau no-fly zone, deasupra regiunii Donbas a Ucrainei, informează agenția de știri Interfax, citată de The Guardian.

Între timp, mass-media de stat rusă TASS relatează că zona de excludere a zborurilor din sudul țării a fost extinsă până pe 26 martie, citând o sursă din Ministerul Transporturilor.

„Aeroportul Krasnodar a confirmat prelungirea închiderii aeroporturilor din sudul Rusiei până la ora 3:45, ora Moscovei, pe 26 martie”, a informat TASS.

ACTUALIZARE 8.17: Primarul din Lviv a confirmat că exploziile auzite în această dimineață sunt din apropierea aeroportului orașului, dar nu au lovit aeroportul, scrie The Guardian. Într-o actualizare postată pe contul său oficial Telegram, Andriy Sadovy a spus că rachetele rusești au lovit zona din apropierea aeroportului din Lviv. "Nu ştim încă locaţia exactă în timp real, dar cu siguranță nu este un aeroport”, a spus el. Sadovy a spus că situația este încă în curs de clarificare și a îndemnat oamenii să nu distribuie fotografii de la fața locului.

ACTUALIZARE 8.12: Ucraina încă deţine controlul asupra zonelor-cheie ale ţării pe care forţele ruse încearcă să le cucerească, a afirmat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski într-un clip postat la primele ore ale dimineţii, pe Telegram. Forţele ucrainene au răspuns fiecărui atac din partea unităţilor ruse, a mai spus preşedintele ucrainean şi a dat asigurări că oraşe precum Mariupol în sud, Harkov în est şi Cernigău în nord, asediate de trupele ruse, nu vor fi abandonate la greu.

"De la armată până la Biserică, toată lumea face tot ce poate pentru poporul ucrainean", a spus preşedintele Zelenski, promiţând: "Vom fi liberi". De asemenea, el i-a mulţumit preşedintelui american Joe Biden pentru ajutorul "nou şi eficient".

Zelenski le-a promis oamenilor de afaceri înlesniri precum mai puţină birocraţie şi împrumuturi fără dobândă pe durata conflictului.

ACTUALIZARE 7.15: Explozii în orașul Lviv din vestul Ucrainei. Cei din oraș susțin că aeroportul a fost lovit de o rachetă rusă, informează The Guardian. Fumul a fost văzut ridicându-se din apropierea Aeroportului Internațional Lviv, potrivit mai multor videoclipuri postate pe rețelele de socializare.

Cel puțin trei explozii au fost auzite vineri dimineață în orașul Lviv din vestul Ucrainei, a informat postul de televiziune Ukraine 24 la Telegram, care a publicat un scurt videoclip în care se vede fumul ridicându-se la orizont.

ACTUALIZARE 7.09: Țările baltice cer instituirea unei zone de excludere aeriană deasupra Ucrainei. Parlamentele din Letonia, Lituania și Estonia au votat rezoluții în acest sens. Președintele Zelenski a cerut SUA și Occidentului închiderea spațiului aerian pentru a nu mai fi posibile atacurile aviației ruse. Parlamentarii de la Riga au cerut și coridoare umanitare sigure pe teritoriul ucrainean. NATO a precizat că nu va desfăşura trupe sau mijloace aeriene în Ucraina. Secretarul general, Jens Stoltenberg, a precizat că aliații sunt de acord unanim ca Alianţa să nu stabilească o zonă de excludere aeriană deasupra Ucrainei.

ACTUALIZARE 7.05: Un soldat rus capturat de ucraineni rămâne fără cuvinte când i se arată imagini cu atacurile armatei ruse, potrivit unui video postat de Nexta TV.

ACTUALIZARE 7.00: Ministerul britanic al Apărării arată că armata rusă a făcut progres minim în ultimele zile şi a suferit pierderi numeroase în invazie.

ACTUALIZARE 6.30: Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost nominalizat la premiul Nobel pentru Pace de un grup de politicieni europeni, cei mai mulţi dintre ei fiind olandezi.

ACTUALIZARE 06.10 Președintele american Joe Biden l-a calificat pe Vladimir Putin drept ”dictator criminal” și ” asasin veritabil” în timpul unei alocuțiuni cu ocazia Zilei Sfântului Patrick.

ACTUALIZARE 05.55 Statele Unite au făcut cunoscut joi că China s-ar expune la represalii dacă "ar sprijini agresiunea rusă" împotriva Ucrainei, un avertisment lansat cu câteva ore înainte de discuţia telefonică dintre Joe Biden şi Xi Jinping, comentează AFP.

"Suntem îngrijoraţi de faptul că ei intenţionează să asiste direct Rusia cu echipament militar care ar fi folosit în Ucraina. Preşedintele Biden va vorbi (vineri) cu preşedintele Xi şi îi va spune clar că China va fi responsabilă pentru orice act care vizează sprijinirea agresiunii ruse şi că nu vom ezita să îi impunem costuri", a declarat joi şeful diplomaţiei americane, Antony Blinken.

"Vedem cu îngrijorare că China se gândeşte să ofere Rusiei asistenţă militară directă", a adăugat el.

Este avertismentul cel mai clar lansat Chinei de Statele Unite de la începutul invaziei Ucrainei şi intervine cu doar câteva ore înainte de o convorbire între preşedinţii american şi chinez, programată vineri, la 09.00 ora Washingtonului (13.00 GMT).

ACTUALIZARE 05 .50 Un incendiu puternic a izbucnit într-o piață din Harkov după ce aceasta a fost lovită de rachete lansată de armata rusă

ACTUALIZARE  05.45 Separatiștii pro-ruși au preluat controlul asupra mai multor clădiri guvernamentale din orașul Rubizhne, regiunea Lugansk.

ACTUALIZARE 05.42 Peste 320 de mii de cetățeni ucraineni s-au întors în țară să lupte, de la invazia Rusiei în Ucraina, spun oficiali de la frontieră citați de CNN.

ACTUALIZARE 05. 40 Războiul din Ucraina a făcut 1900 de victime, dintre care 726 au murit, potrivit ONU. Printre persoanele decedate se află 52 de copii.

ACTUALIZARE 05.30 Organizația Mondială a Sănătății a confirmat faptul că 43 de atacuri au avut loc asupra unităților medicale din Ucraina. 12 persoane care lucrau în domeniul sănătății au fost ucise, iar alte 34 rănite.

ACTUALIZARE 05.00: Război în sunet de vioară. Un soldat ucrainean a fost filmat cântând imnul ţării la vioară în faţa camarazilor.

----------------------------------------

Linda Thomas Greenfield, reprezentantul SUA la ONU, a afirmat în timpul unei întâlniri a Consiliul de Securitate al ONU că Rusia va fi făcută responsabilă pentru atrocitățile pe care le comite în Ucraina și i-a cerut președintelui rus Vladimir Putin să oprească crimele.

Ambasadorul Rusiei la ONU, Vasily Nebenzia, a susținut că Ucraina folosește civili drept scuturi umane.

Rusia a renunţat să ţină vineri un vot în Consiliul de Securitate al ONU asupra unei rezoluţii legate de războiul din Ucraina, din cauza lipsei de sprijin din partea celor mai apropiaţi aliaţi ai săi, au indicat pentru AFP surse diplomatice.

"Au făcut apel la iniţierea în comun" a textului lor, despre care au afirmat că se concentrează pe probleme umanitare, "dar nu au primit niciun semnal pozitiv", a declarat un ambasador sub acoperirea anonimatului, lăsând să se înţeleagă că nici China, nici India nu susţin controversata iniţiativă rusă şi nu ar vota în favoarea acesteia.

Rusia a confirmat joi renunţarea, în cursul unei reuniuni de urgenţă a Consiliului de Securitate pe care Occidentul a solicitat-o.

"Am decis să nu cerem supunerea la vot" a acestei rezoluţii vineri, a declarat în Consiliul de Securitate ambasadorul Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia, fără să se uite la omologii săi, cu ochii aţintiţi asupra textului său.

Anterior, Rusia a fost admonestată de mai mulţi membri ai Consiliului de Securitate din cauza iniţiativei sale pentru un text umanitar "condamnând atacurile asupra civililor" şi reclamând protecţia civililor pentru a garanta plecarea acestora din oraşele ucrainene.

Este "cea mai mare ipocrizie, de mărimea Rusiei", şi "ar trebui să figureze în Guinness World Records", a afirmat ambasadorul albanez, Ferit Hoxha. Războiul a făcut "trei milioane de refugiaţi în trei săptămâni", adică echivalentul populaţiei întregii Albanii, a subliniat el.

Omoloaga sa britanică, Barbara Woodward, a denunţat o iniţiativă "perversă". Ce "joc cinic în faţa suferinţei umane extreme", s-a revoltat diplomata, mai scrie AFP.

CITIȚI AICI TOATE INFORMAȚIILE DESPRE RĂZBOIUL DIN UCRAINA!

Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 27°C 30°C
IASI 24°C 26°C
CLUJ 18°C 21°C
CONSTANTA 27°C 26°C
CRAIOVA 25°C 26°C
BRASOV 21°C 24°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI