Preşedintele american, Donald Trump, a ieșit din spital pentru a-și saluta susținătorii

5 octombrie 2020, 07:58

Președintele american Donald Trump a ieşit să îşi salute suporterii, din maşină. Fanii preşedintelui s-au strâns în afata spitalului Walter Reed.

Liderul de la Casa Albă purta mască şi a fost filmat într-un SUV negru, în care se mai aflau cel puţin alte două persoane. Preşedintele şi-a salutat din maşină susţinătorii şi s-a întors la spital.

Într-un clip video postat pe Twitter, înregistrat anterior, Donald Trump a anunţat că urmează să facă o vizită surpriză, menţionându-i pe „mari patrioţi din stradă”. Le-a mulţumit medicilor, despre care a spus că fac „o treabă minunată”, dar şi suporterilor entuziaşti.

Zilele petrecute în spital au fost definite de Trump drept „o călătorie interesantă”, din care a învăţat multe despre COVID.

„Cred că le vom face o mica surpriză unora ditre patrioţii de afară. Sunt acolo de mult timp, au steaguri cu Trump şi iubesc ţara noastră. Poate ajung acolo înainte să apucaţi să mă vedeţi. Văd entuziasmul, şi avem entuziasm mai mult decât a avut cineva vreodată. Am învăţat multe despre COVID. Am învăţat mergând, pe bune, la şcoală. Aceasta e adevărata şcoală. Nu e şcoala de tipul „hai să învăţăm din cărţi”. Înţeleg”, afirma Trump prin intermediul Twitter.

Informaţiile transmise despre starea preşedintelui Statelor Unite sunt destul de confuze. Trump a primit tratament cu dexametazonă, care se administrează pacienţilor cu COVID critici, cu probleme pulmonare.

Cu toate acestea, preşedintele spune că se simte foarte bine şi ar vrea să revină la Casa Albă. Momentan, el va rămâne internat. Medicul lui personal, Sean Conley, spune că ar putea să fie externat luni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite