Presa internațională: Carantină strictă până în mai, în Italia. Se fac planuri pentru sezonul de plajă. Cu mască sau fără?

14 aprilie 2020, 22:01

Corierre della Sera anunță că, începând cu 4 mai, Italia intră în faza a doua de relaxare a restricțiilor. Pentru vârstnici masca va fi obligatorie la orice ieșire din casă. Se vor deschide și magazinele, iar în cele mai mici nu va intra mai mult de o persoană.

Se fac planuri și pentru plajă. Cu mască sau fără? Autoritățile se gândesc la crearea unor separeuri care să permită păstrarea distanței de siguranță între persoane.

Record de audiență aseară, în timpul discursului președintelui francez. Le Point scrie că aproape 37 de milioane de oameni l-au urmărit pe Emmanuel Macron.

Președintele ceh, Milos Zeman, se pronunță în favoarea menținerii actualelor măsuri împotriva SARS-CoV-2. Cehia are 6059 de cazuri confirmate dintre care 143 de decese.

Și guvernul israelian se gândește să ridice restricțiile. Jerusalem Post scrie că ministerul sănătății avertizează că asta va fi posibil doar când numărul zilnic de îmbolnăviri va ajunge la 10. În momentul de față media este de aproximativ 200 de cazuri confirmate pe zi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite