Presa britanică vorbește despre lipsa echipamentelor. Un virusolog italian spune că există tratament pentru COVID 19, rușii au inventat un test rapid

31 martie 2020, 22:26

Cotidianul Daily Mirror aduce un omagiu medicilor aflați în linia întâi. Dați-le o medalie! titrează cotidianul britanic. Asta în timp ce The Independent publică un amplu reportaj despre lipsa echipamentelor de protecție. Personalul medical se plânge cu disperare, în replică unii directori de spital îi amenință. Și tot în Marea Britanie, The Guardian scrie că polițiștii au fost avertizați de șefi să nu facă abuz de puterea conferită de carantină.

Există tratament pentru Covid 19, susține în Libero un renumit virusolog italian. Medicamentul trebuie luat înainte și după eventuala contaminare și astfel virusul este distrus.

Vești bune vin și din Rusia. Agenția de presă Itar Tass scrie că rușii au inventat un test rapid care depistează noul coronavirus, dar și pe cele care provoacă SARS și MERS.

Cotidianul israelian Haaretz anunță pe prima pagină că viteza de contaminare este mult mai mare în cartierele ultraortodocșilor din Ierusalim și Bnei Brak. În ultimele 3 zile au fost înregistrate sute de cazuri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite