Gala MTV Video Music Awards 2023. Câștigătoarea serii a fost artista americană Taylor Swift, cu nouă premii

13 septembrie 2023, 21:10

Marea câștigătoare a serii a fost Taylor Swift, cu nouă premii, printre care cea mai bună filmare, melodia anului „Anti Hero”- și, pentru aceeași piesă, distincția cea mai emblematică: clipul anului.

Iar pentru cea mai bună melodie pop, a primit statueta cu astronautul MTV de la una dintre cele mai faimoase trupe ale anilor ’90, ai căror membri în frunte cu Justin Timberlake s-au reunit special pentru eveniment: N Sync.

Taylor Swift, câştigătoare a nouă premii MTV 2023: Aveam figurinele voastre când eram mică! Ce faceți, ce plănuiți, vreau să știu! Sunteți personificarea muzicii pop, așa că să primesc acest premiu din mâinile voastre „de aur” este prea mult!

De fapt, anii ’90, perioada de maximă glorie a MTV-ului, au fost puternic reprezentați la Gală – cu un omagiu adus muzicii hip-hop a vremii, dar și cu o altă mare câștigătoare, răsplătită cu un premiu pentru întreaga carieră: Shakira, care la 46 de ani a făcut un show absolut fulminant.

Au fost însă și multe nume noi alese de votanții din toată lumea: Olivia Rodrigo, trupele K-Pop Stray Kids și Black Pink, rapperul Ice Spice. Iar premiul pentru cel mai bun clip rock a mers către formația italiană Maneskin.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite