Premii financiare și vacanțe pentru elevii care au luat nota 10 la Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională

10 august 2017, 17:04

Am primit o diplomă. O diplomă de merit? Da. Și pe lângă această diplomă de merit? O sumă de 1.000 de lei din partea Primăriei Capitalei. Și? Și din partea Primăriei Sectorului 5 am primit un laptop.

Cristina a absolvit clasele V-VIII cu media perfecțiunii, iar Evaluarea Națională i-a mai adus încă un 10. Rezultatele foarte bune au fost răsplătite cu bani, pe care Cristina îi va folosi pentru un tur al concertelor.

O să-i strâng și o să merg la diferite concerte, din diferite țări.

Toți elevii de 10 din București au primit diplome de merit, 1.000 de lei și o tabără internațională, oferite de Primăria Capitalei.

Pentru Alex va fi prima vacanță în străinătate. Tânărul a fost printre puținii absolvenți de 10 de la Bacalaureat și s-a înscris la Facultatea de Medicină.

Îmi doresc să salvez oameni, îmi doresc în primul rând să contribui la schimbarea acestui sistem sanitar românesc.

Pentru toți elevii de 10 de la examenele naționale, Guvernul a aprobat stimulente financiare: – 1.000 de lei pentru cei de la Evaluarea Națională și câte 3.000 de lei pentru cei de la Bacalaureat. În total, sunt peste 600 de tineri de 10.

Așadar, tragem linie și calculăm. Toți elevii de 10 de la Evaluarea Națională, din București, au primit 1.000 de lei de la Primăria Capitalei și vor primi 1.000 de lei de la Guvern. În timp ce tinerii de 10 de la Bacalaureat vor primi câte 3.000 de lei de la Guvern.

În plus, media 10 la examenul maturității a însemnat o mică avere pentru elevii din Sectorul 4. Aceștia au primit câte 20.000 de lei. Colegii lor mai mici cu patru ani au primit câte 5.000 lei. Dar banii au ajuns doar pentru primele zece medii.

Și Primăria Sectorului 1 le-a dat elevilor de 10 câte 1.000 de lei pentru performanța la Evaluarea Națională și 2.000 de lei pentru nota perfecțiunii de la Bacalaureat. Nu la fel de norocoși au fost elevii din

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă