Premierul V. Dăncilă s-a întâlnit cu ambasadorul SUA: Am pus și problema ca România să devină producător de armament pentru întreaga zonă

12 februarie 2018, 09:23

Premierul Viorica Dăncilă: „A fost o întâlnire foarte bună, o întâlnire punctuală, am ridicat diferite probleme care vizează România. Am vorbit despre OCDE (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică), România să fie membru OCDE și susținerea Statelor Unite, despre viză pentru români, despre investitorii americani în România, despre menținerea procentului de 2% pentru Apărare, dar în același timp am pus și problema ca România să devină producător de armament pentru întreaga zonă. Deci în toată discuția am încercat să am o abordare care să susțină România și o colaborare foarte bună pe parteneriatul strategic cu Statele Unite”.

Ambasadorul SUA a ajuns la Palatul Victoria, a transmis Ionuț Gheorghe, pentru Perfect, Imperfect. Este prima întâlnire pe care premierul Viorica Dăncilă o are cu un înalt oficial.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a precizat, la solicitarea Agerpres, că întâlnirea dintre prim-ministrul Dăncilă şi ambasadorul Klemm, care va avea loc la ora 10,00 la Palatul Victoria, este prima dintr-o serie de astfel de întâlniri pe care premierul român le va avea în perioada următoare cu reprezentanţi ai ambasadelor străine în România.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite