Premierul V. Dăncilă, la fabrica de avioane din Craiova: 20 de aeronave de tip IAR 99 vor fi modernizate aici și începe construcția drumului expres Craiova-Pitești

1 octombrie 2018, 14:06

20 de aparate IAR 99 vor fi modernizate la fabrica de avioane din Craiova, vor fi modernizate la standard „șoim superior”, în plus, negocierile vor începe chiar în această săptămână, a transmis Oana Danciu, pentru Telejurnal.

S-au purtat discuții vizavi de motoarele care se află în această întreprindere și care urmează a fi vândute în scurt timp, negocierile vor începe în curând.

S-a discutat și despre drumul expres Craiova – Pitești, mult așteptat în regiunea Olteniei, premierul Viorica Dăncilă a spus că au fost desemnați câștigătorii licitației pentru proiectare și execuție pentru primele două tronsoane, durata lucrărilor va fi de 36 de luni, cu o garanție de 7 ani a drumului. Ministrul Transporturilor Lucian Șova a spus că urmează 10 zile în care se pot depune eventuale constestații și că lucrările vor începe din zonele problematice, din Balș și Slatina, iar până la sfârșitul anului, în Balș va fi instalat un sistem de semaforizare inteligentă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite