Premierul Ungariei, Viktor Orban: Ultima speranță a Europei e creștinismul

23 februarie 2018, 23:08

La putere sau nu, Viktor Orban ține de 18 ani discursul asupra stării națiunii. Iar în acest an, a fost în atenție, mai mult decât de obicei, pentru că se apropie alegerile.

Premierul maghiar stă foarte bine în sondaje, are asigurat un al treilea mandat consecutiv. Deci, un scrutin fără emoții pentru FIDESZ – Uniunea Civic Maghiară, partidul lui Orban.

Este probabil motivul pentru care, practic, în discursul anual, premierul Orban nu a venit cu nimic nou. A reluat ideile bine cunoscute, care, după cum arată sondajele, au priză la public: Ungaria – pe primul loc – după modelul administrației Trump – America first. Și pericolul pe care îl reprezintă refugiații musulmani.

Viktor Orban, premierul Ungariei: Potrivit estimărilor, numărul imigranţilor va creşte în mod accelerat în ţările europene. Nu mai spun de Franţa şi Olanda, dar chiar şi germanii nativi sunt siliţi să plece din marile oraşe, pentru că migranţii ocupă marile oraşe.

Scenariul creionat de Orban arată cam așa: europenii sunt puțini conștienți de ce se întâmplă și, obsedați de corectitudinea politică, vor fi invadați de Islam.

Premierul Ungariei, Viktor Orban: Pericolul vine din Occident. Pericolul vine de la politicienii de la Bruxelles, Berlin şi Paris. Noi suntem cei care credem că ultima speranţă a Europei e creştinismul.

Așa cum era de așteptat, Orban l-a atacat din nou pe George Soros, miliardarul filantrop, american de origine maghiară care, se spune la Budapesta, finanțează organizațiile care luptă pentru primirea migranților în Europa. Și îi finanțează – spune Orban – și pe decidenții europeni, care fac presiuni asupra tuturor țărilor să primească refugiați musulmani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite