Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că în următoarele zile Guvernul va pune Legea prevenţiei în dezbatere publică

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat miercuri că Legea prevenţiei va fi supusă dezbaterii publice în zilele următoare. "În perioada imediat următoare, însemnând zile, vom supune spre dezbatere publică legea prevenţiei", a declarat Grindeanu după şedinţa de guvern. Declaraţiile integrale ale primului ministru pot fi urmărite în secţiunea VIDEO.

08 Martie 2017, 14:21 (actualizat 08 Martie 2017, 15:23) Știrile TVR |
Sorin Grindeanu: Victor Ponta trebuie să rămână în PSD
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat miercuri că Legea prevenţiei va fi supusă dezbaterii publice în zilele următoare.

"În perioada imediat următoare, însemnând zile, vom supune spre dezbatere publică legea prevenţiei", a declarat Grindeanu după şedinţa de guvern.

Declaraţii premierul Sorin Grindeanu după şedinţa de guvern:

-Vom avea o lege a prevenţiei, e în dezbatere publică.

-prin legea investiţiilor strategice, dorim ca marile investiţii care se vor derula să fie făcute într-un cadru cât se poatze de transparent, dar asigurând o dinamică superioară a ceea ce se întâmplă în acest moment

-Bruxelles: întâlnirea şefilor de stat şi de guvern din PES.

-M-am întâlnit cu dl preşedinte Iohannis şi avem un punct de vedere comun.

-dincolo de cifre pe care trebuie să le atingă ANAF, trebuie respectat termenul de 15 aprilie şi cele 14 măsuri. Urmare aprobării bugetului, ei au un scadenţar legat de ceea ce trebuie să încaseze în fiecare lună. E un lucru pe care ei îl vor atinge, care s-a făcut în fiecare an. Acum sunt provocări mai mari, pentru că au fost şi multe măsuri aprobate în primele şedinţe de guvern - parte a programului de guvern - şi ne propunem mai multe venituri faţă de guvernul anterior.

-(despre ajutorul financiar dat fostului preşedinte Emil Constantinescu): Pe ordinea de zi n-a mai existat un punct asemănător, dar şi anul trecut s-a acordat un asemenea memorandum şi sunt legate de pomovarea învăţământului românesc. Suma este de 15.000 de lei este suportată din bugetul Ministerului Educaţiei.

-Cred că Victor Ponta trebuie să rămână în PSD şi cred că aşa se va şi întâmpla. A condus unul dintre cele mai performante guverne de după Revoluţie.

-La legea investiţiilor strategice, avem în vedere ca lucrurile trebuie să se simplifice. Aceste investiţii trebuie să se deruleze într-un mod mai transparent, dar şi mai dinamic.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 9°C 9°C
IASI 8°C 4°C
CLUJ 5°C 4°C
CONSTANTA 12°C 12°C
CRAIOVA 6°C 8°C
BRASOV 7°C 8°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI