Premierul nu mai are încredere în Răzvan Cuc. Reproşurile au curs: de la prestaţia conducerii TAROM la pierderile CFR

18 august 2017, 13:19

Premierul l-a avertizat că nu mai are încredere în ceea ce spune, iar reproşurile au curs: au plecat de la prestaţia conducerii Tarom, au ajuns la pierderile de la CFR şi s-au terminat cu felul în care sunt  controlate lucrările pe diverse tronsoane de autostradă.

De altfel, ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a devenit în ultima vreme ţinta predilectă a şefului guvernului când vine vorba de nemulţumiri.

Dialogul dintre Mihai Tudose şi Răzvan Cuc, din debutul şedinţei de guvern

Mihai Tudose: Domnule ministru Cuc, acum trei săptămâni v-am întrebat de ce i-aţi prelungit mandatul cu patru luni celui de la TAROM. Mi-aţi spus că vă asumaţi, că aveţi încredere în el şi că ştie ce are de făcut. Aşa este?

Răzvan Cuc: Da, domnule prim ministru…

Mihai Tudose: Mulţumesc. Păi, eu să înţeleg că aveţi încredere în el şi împreună formaţi o echipă care îşi asumă ce e acolo? 104 milioane pierdere pe şase luni? CFR Marfă – pierdere, CFR Călători – pierdere. Înţeleg că este o echipă foarte bună, dar nu mergeţi în direcţia care trebuie.

Răzvan Cuc: Bun…

Mihai Tudose: Nu ştiu ce vedeţi bun în asta.

Răzvan Cuc: Va urma şi o serie de evaluări ale personalului de la TAROM şi, bineînţeles, şi disponibilizările care se impun în perioada următoare.

Mihai Tudose: Daţi-mi voie să nu vă cred. Nu mai am pic de încredere în ce îmi spuneţi pe tema asta. Adică după ce avem pierderile astea, după ce mai luăm avioane, ultimul punct pe care îl aveţi în vedere este să faceţi o analiză a funcţionării, e eficienţei…Păi cu aia trebuia să începeţi, domnule ministru.

Răzvan Cuc: Eu vă amintesc că noul management de la TAROM s-a instalat în luna februarie.

Mihai Tudose: Vreţi să o luăm aşa, defalcat, pe luni? Vom avea şi o altă discuţie pe tema asta, personală, poate şi cu managerii de acolo.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă