Premierul Nicolae Ciucă: Sunt închise 11 ţinte şi jaloane din PNRR. Azi vom închide încă cinci, iar mâine alte opt

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă
30 martie 2022, 12:53

„Suntem aproape de încheierea trimestrului I al acestui an şi la nivelul Guvernului am avut de îndeplinit 24 de jaloane şi ţinte pentru PNRR. În acest moment sunt 11 jaloane şi ţinte închise. În şedinţa de Guvern de astăzi vom închide încă cinci, urmând ca celelalte opt să fie închise până mâine – şi aici discutăm de ordine de ministru şi alte documente interne”, a precizat șeful executivului în debutul şedinţei de guvern.

Potrivit premierului, încă două documente vor face obiectul discuţiilor între Ministerul Cercetării şi Digitalizării şi Comisia Europeană, adăugând că este important ca joi să fie finalizate şi transmise la Bruxelles.

„Le mulţumesc tuturor pentru efort şi – fiind vorba de un trimestru în care am desfăşurat toate activităţile şi procedurile necesare îndeplinirii întregului set de jaloane şi obiective – avem acum identificate toate mecanismele astfel încât să putem să gestionăm mai facil şi să avem un dialog mai coerent cu comisiile de specialitate de la Bruxelles pentru tot ceea ce înseamnă alinierea din punct de vedere al respectării reglementărilor impuse de la nivelul Comisiei şi conţinutul ghidurilor pe care noi le elaborăm pentru fiecare proiect în parte”, a arătat Nicolae Ciucă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite