Premierul Nicolae Ciucă: Nu spunem că a fost o activitate guvernamentala perfectă, dar vă pot spune că s-au depus toate eforturile

29 decembrie 2022, 10:52

Fiind sfârșit de an vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat astfel încât să ducem la îndeplinire toate obiectivele din planul de guvernare. Să le mulțumesc tuturor românilor pentru modul în care ne-au sprijinit, a transmis, joi, Nicolae Ciucă.

Folosesc acest prilej pentru a spune cât se poate de onest că nu am avut numai realizări, trebuie să recunoaștem că au fost și momente în care a trebuit să reluăm o serie de analize, să revenim cu o serie de decizii, pentru că situația a fost cât se poate de complicată și au fost nenumărate elemente de dinamică, ce au impus modificarea deciziilor. Nu spunem că a fost o activitate guvernamentala perfectă, dar vă pot spune că s-au depus toate eforturile astfel încât să putem să luam deciziile, să le comunicăm oportun și să avem această linie de dialog deschisă cu toți partenerii noștri sociali, cu toți cetățenii pentru a putea să găsim soluția, a declarat premierul Nicolae Ciucă, aflat la Vâlcea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Comasarea alegerilor este ca și abandonată

Ciucă: România nu a beneficiat niciodată de garanţii de securitate mai puternice