Premierul Ludovic Orban despre măsurile care vor fi luate după 15 mai: Vom avea o campanie de informare publică

Ludovic Orban
Ludovic Orban
23 aprilie 2020, 22:57

„Anunţul preşedintelui României, pe care îl susţinem, este foarte clar: se vor elimina restricţiile privitoare la libera circulaţie. Nu vor mai fi în vigoare ordonanţele militare care au instituit aceste restricţii şi, practic, cetăţenii se vor putea mişca liber, vor putea ieşi din casă şi cu alte scopuri decât cu scopurile pentru care s-a permis ieşirea din casă în ordonanţele militare. Sigur că vor trebui respectate nişte reguli, adică vor rămâne regulile de distanţare fizică, să nu se stea în grupuri mai mari de trei persoane, să poarte mască în mijloacele de transport în comun. Vor fi un set de reguli care vor însoţi această măsură de eliminare practic a restricţiilor referitoare la libera circulaţie”, a declarat premierul la postul B1 TV.

Întrebat dacă aceste măsuri de eliminare a restricţiilor vor fi valabile, după data de 15 mai, şi pentru cei de peste 65 de ani, Orban a arătat că „măsura va fi valabilă pentru toţi cetăţenii români”.

Premierul a adăugat că va exista o campanie de informare publică în acest sens.

Premierul Ludovic Orban: „Cu siguranţă vom avea o campanie de informare publică. Această campanie va fi şi generală, dar vom avea şi o campanie de informare aferentă fiecărei măsuri pentru care se elimină restricţii”.

(sursa: Agerpres)

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite