Premierul Ludovic Orban a dat asigurări că în următorii ani vor fi destule locuri de muncă. ”Obiectivul nostru nu este să tăiem salariile, ci să creștem veniturile”

20 noiembrie 2020, 15:51

Ludovic Orban a vorbit și despre schimbarea sistemului de evaluare a activității in domeniul public astfel încât cei care au rezultate să fie premiați și să nu fie premiați cei care nu au rezultate.

Trebuie să trecem de acest tip de declarații. România va avea de absorbit 80 de miliarde de euro, dacă adăugăm și cele 4,1 miliarde din programul pentru măsuri active pentru companii și angajați, vom avea o finanțare extrem de importantă (…) Va fi enorm de muncă, în următorii ani si oricine vrea să muncească va avea de lucru, nu există niciun fel de risc. Obiectivul nostru nu este să umblăm să tăiem salariile românilor, ci să creștem veniturile românilor.

Salariul minim ca și orice alt venit trebuie să aibă la bază indicatori obiectivi care să fie în legătura cu realitatea economică. Din punctul meu de vedere, trebuie legat de productivitate de creșterea economică și de rata inflației, a spus premierul Victor Orban.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite