Premierul i-a cerut ministrului Turismului şi subalternilor săi să meargă mai mult pe teren

21 februarie 2017, 14:00

Trebuie să găsească soluţia în două mari chestiuni, care se răsfrâng după aceea pe tot ce înseamnă lucrări de infrastructură, funcţionarea Ministerul Transporturilor, pe de o parte cadrul legislativ, tot ce înseamnă licitaţii – fie că vorbim de autostrăzi,  de magistrale de metrou. Ceea ce, de fapt, noi ne-am şi propus în programul de guvernare, pe investiţiile strategice, să putem să demarăm lucrurile mai repede, astfel încât lucrările de execuţie să fie făcute într-un ritm mai alert, a spus premierul Sorin Grindeanu.

Al doilea lucru important, şi a fost o recomandare pentru domnul ministru, să mute ministerul în teren. Eu nu înţeleg birocraţia pe care M.T. a avut-o în anii trecuţi, birocraţie care s-a răsfrânt în tot ceea ce ştim negativ în infrastructura din România. Recomandarea pe care am făcut-o – să meargă cât mai mult în teren, să verifice lucrările care sunt în execuţie, fie că vorbim de drumuri naţionale, tronsoane de autostradă, de magistrale de metrou, pentru CFR şi nu doar ministrul şi toţi cei care stau prea mult în birouri,
a mai adăugat prim-ministrul Sorin Grindeanu.

Termenul pentru deschiderea circulației pe Magistrala 4 de metrou secțiunea Parc Bazilescu – Lac Străulești se menține pentru sfârșitul lunii martie 2017, a declarat, marți, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă